Anonim

Kaohsiungs iPass kan nu användas för Taipei MRT, bussar och YouBike

Vi vet att Yui räddades i Kiritos NervGears lokala minne under den första säsongen av Sword Art Online men under den andra säsongen när Kirito är i Gun Gale Online, när alla tittar på Battle of Bullets Yui är där med alla andra som tittar på det i ALO . hon pratar också med Asuna på sin telefon när hon åker till sjukhuset och i Agils bar när Kirito sätter upp kamerorna åt henne.

i alla dessa fall använder Kirito inte sin NervGear och jag skulle misstänka att den är avstängd. så var är Yui nu lagrad? och hur kan hon gå från den här platsen till ALO, Asunas mobil och kamerorna i Agils bar?

3
  • Hon flyttas till ALO-servern som underhålls av Asunas familj.
  • @NamikazeSheena jag tycker inte att det är korrekt om inte Asunas familj också äger Ymir. om det är sant men vill ha lite citat om det
  • Jag tror att hon flyttas över till Kiritos telefon någon gång (Det har gått ett tag sedan jag läste de lätta romanerna, så jag är osäker på det), så kanske hon kan gå med i Asuna och resten av gänget genom en Internet anslutning?

Enligt en Q & A-session1 (EX00 ~ Face to Face ~) i den tredje popularitetstävlingen som hölls av Kawahara Reki, som Kunori Fumio (hans webnovel penname), 2005:

Hennes kärnprogramrutin körs och lagras i det lokala minnet av Kiritos NerveGear och tar cirka 3 TB.

1 Kinesiskt översatt kopia av Q & A-sessionen

1
  • 2 Här är en engelsk översättning av samma Q & A-session: taptaptaptaptap.net/sao-qna-yui-asuna

Okej här är det riktiga svaret hämtat direkt från den 5: e ljusromanen:

När Aincrad var på väg att kollapsa sparades hennes kärnprogram i Kazutos nervutrustning och sparades från att raderas. För närvarande, i Kazutos rum, bodde hon i en dedikerad maskin av stationär typ som han hade förberett.

Men direktkontakt med Yui var endast möjlig uteslutande under en fullständig dykmiljö - med andra ord, endast inom ALO. Även om du i den verkliga världen kunde använda en mobiltelefon och ha henne där var batterikapaciteten inte tillräckligt lång och de kunde inte alltid vara tillsammans.

Det var också meningen att Kirito skulle gå in i GGO ensam utan att riskera någon annan, så Yui stannade naturligtvis hos Asuna.

1
  • Jag antar att den dedikerade stationära maskinen inte bara är Kiritos gamla NerveGear utan någon annan utrustning?

Enligt Wiki-sidan finns hon i Kiritos NerveGear. Tydligen ansluter hon till spelservrar och olika enheter därifrån via internetanslutning.

Hennes program är lokaliserat på Kiritos Nervegear-hårddisk. Kirito lämnade rodret (antagligen på) under GGO hemma så att hon fritt kan bo i ALO. Om dessa utformar kontakt. Hon är ett program med fri tillgång till internet så att hon kan ansluta sig till enheter via internet.