Anonim

Jag undrar bara, i avsnittet där Hidan tappade huvudet mot Konoha jounin, som han så småningom dödade (glömde namnet). Det finns en scen där han tappade huvudet, och hans kropp rör sig fortfarande och letar efter huvudet. Tills Kakuzu fäst Hidans huvud i kroppen. Sedan i scenen där Shikamaru begravde honom, är Hidan bokstavligen frånkopplad med sin kropp (eller försvann några av hans delar till och med?) Men hans huvud fungerar fortfarande. Om han antar att hans kroppsdelar fortfarande kan röra sig själv, oavsett om de inte är kopplade till ett centralt nervsystem, kan Hidan "tugga", "klo", "dela" sig ut ur hålet? och sedan från lite göra sig hel igen? Hans bli hel igen skulle medföra kanske århundraden, kan vi bara säga att hans vävnader på något sätt skulle bli hela igen med tiden. Ämnet skulle vara om han kunde komma ut ur kullen som Shikamaru skapade av honom.

1
  • detta är för meningsbaserat, men teoretiskt nej, för jordskorpan rör sig ständigt och så, vem vet vad som kommer att hända med honom. hålet kan också stängas upp på grund av regn som skapar lera som torkar upp för att producera smuts som sannolikt skulle täta hålet.

Det är omöjligt för Hidan att krypa ut ur hans hål.

  1. Hans kropp förstördes. När han fångades av Shikamaru exploderade hans kropp med exploderande taggar och lämnade bara hans huvud. Så det skulle vara omöjligt att få kroppen att gräva hålet.
  2. Medan Hidan är odödlig verkar han inte ha helande förmåga. Detta bevisas av det faktum att han behöver Kakuzu för att sy tillbaka huvudet till kroppen. Han kan inte göra detta själv genom regenerering. Så det skulle vara omöjligt för honom att regenerera sin redan förlorade kropp och låta den gräva efter honom.
  3. Han begravdes flera meter under jorden. Det sades inte hur många meter men från bilden som visas i mangan och anime, skulle jag säga att den är ungefär 3 meter eller mer med diametern ungefär 1 meter. Så med formeln för rörvolym, pi x r x r x h, får vi 3,14 x 0,5 x 0,5 x 3, vilket är 2,356 meter kubik jord. En meter kubik jord är cirka 1200 kg, så det betyder att han har 2827,433 kg jord som väger huvudet.
  4. Gräva inifrån är en omöjlig uppgift. När du gräver utifrån flyttar du massan från en plats till en annan. Men eftersom hans huvud är omgivet av jord, antar att han använder munnen för att försöka gräva, skulle han inte ha någon plats att lägga bort jorden, för att inte tala om att när han gör det skulle jorden ovan falla ner. Hans alternativ skulle vara att svälja det, men jag tvivlar på att han skulle kunna svälja 2800 kg mark och sedan använda munnen för att klättra upp ur hålet.
  5. Hidan är begravd i en skog som tillhör Nara-klanen. Antag att han på något sätt lyckades klättra uppåt, vilket antyddes av Shikamaru när han begravde Hidan, rådjur i den skogen skulle kontakta Nara-klanen och någon skulle skicka huvudet tillbaka i hålet och begrava honom igen.
  6. Han kan inte vänta i århundraden. Naruto Second Fanbook uppgav att medan Hidan verkligen lever, dör han av undernäring.
2
  • 2 Du dödade mig här, men din info är fantastisk! tack!
  • Snyggt. Men hålets diameter är minst 4 meter i diameter från mangabilderna. När du kommer till matematiken kan du inte förvänta dig att hela jordcylinderns vikt ska krossa huvudet för att han inte var begravd med en cirkulär struktur med det område av hålet som var placerat på huvudet för att ta hela den vikt av jorden som dumpades på honom. Marken runt honom tar också markens vikt. Dessutom verkar det finnas stenblock som dumpas in, vilket gör det omöjligt att gissa strukturen för inriktning av dem som trycker på hålens sidor, vilket minskar den nedåtgående vikten på Hidan.

Han är död.

Eftersom han återuppstod med edo tensei av Kabuto Yakushi i naruto-bågen Chikara (Kraft)

3
  • 1 Gjorde han det? Jag trodde att han inte är för att Kakuzu letar efter Hidans chakra. Sedan drog han slutsatsen att Hidan inte är död för att han inte kan hitta honom
  • Den bågen är ett fyllmedel.
  • Den bågen är kanske ett fyllmedel men den relaterade fortfarande till huvudhistorien. Bågen äger rum mitt i fjärde världskriget i Shinobi: Konfrontation.

han är inte död När kakuzu återanimerades sa han själv att hidan levde

kabuto använde inte endo tensei !!! Genom en massa ormar och en rullning, för att återuppliva ett riktigt lik genom edo tensei behöver du deras dna för det