Anonim

Ariana Grande - Let Me Love You ft. Lil Wayne

I avsnitt 11 av Photokano hjälper den "legendariska cosplayaren" Alice Rina under kulturfestivalen. Vid den tiden är det uppenbart att Rina vet något om Alice, mycket sannolikt hennes sanna identitet. Men Alice ber henne att hålla det hemligt.

Vad visste Rina om vem Alice är?

1
  • Ser jag hur Rina kan "se" smygflickan (= Alice), jag är inte förvånande över att hon kan se igenom cosplayet ...

Rina visste att Alice sanna identitet är Uchida Yuuko.

Tidigare i samma avsnitt ser Rina igenom Yuukos smygförmåga och inbjuder henne att prova lite matlagning. Hon håller så småningom med och verkar ha kul.

Under skolfestivalen ser Rina återigen igenom cosplayern Alice: s "smyg" -förmåga att maskera hennes sanna identitet. Med låg röst, mycket lik Yuukos normala röst, säger Alice helt enkelt till Rina att hålla det hemligt.

I ett tidigare avsnitt märkte Maeda Kazuya också en likhet mellan Yuuko och Alice men han trodde att det bara var hans fantasi, så han tänkte inte på det ytterligare.

Det här kan verka som spekulationer, men lyckligtvis har avsnittets poäng säkerhetskopierat det.

Linjen jag har markerat säger detta:

Uchida Yuuko (Alice) Takagaki Ayahi

Så det verkar som att Rina inte bara är mycket bra på att märka de människor som tenderar att bara vara "bakgrundsbrus" för alla andra, men hon kan också enkelt se igenom "förklädningen" av en kostym och annan personlighet för att se vem någon verkligen är . Båda är ganska bra förmågor om du frågar mig.