Anonim

De som ärver eldens vilja - Naruto OST 3

Är Sasuke faktiskt seriös med att någonsin återställa sin klan?

Att återställa Uchiha-klanen, både i befolkning och prestige, var det andra av Sasukes två viktigaste livsmål sedan början av Naruto serier. Men 700, cirka 20 år efter massakern, har han hittills lyckats producera endast en enda Uchiha-arving. Om vi ​​inkluderar Sakura är det bara ytterligare 2 Uchiha under hela tiden! Med tanke på den mycket farliga utbildningsregimen för shinobi och den övergripande riskfyllda livsstilen, är det inte vårdslöst att lita på Sarada ensam för att bära stamlinjen, särskilt med tanke på antalet barn han behöver för att skapa en minimal livskraftig befolkning (MVP): hållbarhetsnivåer för vertibrerade däggdjur uppskattas vanligtvis till 500 till 1000 individer, men med tanke på att det finns en hel by Konoha att korsa med, låt oss vara generösa och säga att bara 5% av det antalet skulle behövas (25-35). Om så är fallet, borde Sasuke verkligen ha i storleksordningen 12 barn (som, om var och en av dem håller sig nära det födelsetalet, skulle Uchiha-klanen återställas helt inom 2-3 generationer!) Jag vet att det är vanligt för samtida japanska familjer att bara producera ett eller två barn, så det är vad läsarna skulle vara vana vid, men det här är en gammal / annorlunda dimension Japan!

Vad väntar han exakt på?

(Kanske måste Shin gå upp till plattan istället, eller så gör Orochimaru massor av provrör Uchiha-babyer, haha!)

2
  • Du kanske har missat hela historien, Sasukes mål var aldrig att producera mer uchiha alls. Men att hämnas och sedan ta mer hämnd och sedan stå på hans sida med naruto.
  • På den första punkten hänvisar jag till kapslar 4, 225, Shippuden anime S06E24, etc. För det andra var Uchiha-klanens uppståndelse till dess tidigare hedersposition som en vital (och respekterad) komponent i Konoha-samhället, alltid en del av hela inlösenbågen för hela Uchiha-gänget (lösa problemen som Madara startade och sedan senare Obito).Du kan inte göra det om Uchiha bara är en eller två (vilket mycket väl kan utrotas inom 1-2 generationer till!)