Anonim

Topp 10 starkaste jutsu av Sasuke Uchiha - Boruto och Naruto

Naruto, Sakura och Sasuke stod tillbaka och Kakashi kämpade helt för Zabuza. Varför?

7
  • Varför skulle inte Kakashi gör det mesta av striderna den striden? Kriminell legosoldat, demon av den dolda dimman, en av de 7 legendariska ninjasvärdarna mot 3 rookie-geniner skulle verkligen inte vara en jämn kamp
  • men med naruto och dem skulle det inte ha varit lättare om allt hjälpte
  • Naruto, Sakura och Sasuke kunde åtminstone slå en kombinationsrörelse
  • Eftersom alla av dem var rookie.
  • Vad hade Yuo Meen av rookie Naruto fortfarande kraft?

Vid den tiden har medlemmarna i Team 7 just gått från akademin, de var bara barn. Sakura kunde inte hjälpa mycket eftersom hon var väldigt svag, hon hade inte lärt sig medicinsk ninjustsu för att förstärka sina slag. Sasuke kan ha varit ett ljust barn men han var fortfarande en amatör och han hade inte väckt sin Sharingan. Även om han hade väckt det var Zabuza en formidabel motståndare, en av de sju ninjasvärdarna. Och Naruto kände ingen annan jutsu än Shadow Clones, och han hade inte kontroll över Kuramas makt. Men Naruto och Sasuke kämpade mot Haku om inte Zabuza. Det är uppenbart att den starkaste lagmedlemmen Kakashi borde slåss mot Zabuza eftersom han är så stark.

P.S. Jag tror att du inte har sett Naruto-serien och du har bara sett Shippuden-serien.

2
  • Jag förstår inte hur din PS är relevant.
  • 1 @ F1Krazy Det är inte riktigt relevant för svaret men vad jag menade är att han skulle ha förstått om han hade sett Naruto. för det verkar som om han tycker Naruto var väldigt stark även under den tidsperioden.

Om du pratar om den allra första striden som inträffade mellan Zabuza och Team 7, så talar du om händelsen när de fortfarande eskorterade byggaren tillbaka till "Waves Land". I så fall finns det ett par saker att tänka på. Först var trion av Team 7-geninerna fräscha ut ur akademin och detta var deras första uppdrag som var tänkt att vara C- eller D-klass men blev en A-klassuppdrag. För det andra kan Naruto bara ha tagit eden att aldrig falla tillbaka från en kamp när de attackerades tidigare av brormördarna från Mist men kärnan var att han fortfarande var ett barn som inte kunde kontrollera sitt chakra väl och bara hade ett ordentligt drag som var Shadow Clone Jutsu. Samtidigt som Sasuke var smart och begåvad, var hans upplevelse ganska svag framför Zabuza. När det gäller Sakura var hon inte alls i loppet till att börja med, även om hon hade bättre chakrakontroll än de andra två. Så det var vettigt att Kakashi kämpade en mot en med Zabuza. Även efter det var det dock inte som om Naruto och Sasuke inte hjälpte ut sin combo-smygattack genom att hjälpa Kakashi Hatake ut ur den tuffa platsen när han fastnar i vattenfängelset i Zabuzas skapelse.