Anonim

Narcos | Säg bara nej [HD] | Netflix

Den här är från en Doraemon manga och berättelsen verkar kallas 'Battle on Easter Island'.

Vilket kapitel kommer det från och hur kan jag köpa / skaffa en kopia?

1
  • Med "vilken manga är det från" menar du kanske vilket kapitel? Som du redan typ av svarat vilken manga det är från del.

"Striden på påskön" visas i det tredje kapitlet av "Djävulen av tid och rymd" båge ( ), i den andra volymen av Doraemons-specialen (ザ ・ ド ラ え も ん ズ ス ペ シ ャ ル) manga.

Bågens berättelse kretsar kring Nostradamus "1999-profetia".

Nostradamus båge

Profeten Nostradamus, som var beseglad, flyr från rymd- och tidsdimensionen för att förverkliga sin förutsägelse om världens slut 1999. Det är upp till Doraemon, Nobita och gänget att stoppa honom.

Panelen på frågan skildrar Doraemon och Nobita på påskön som attackeras av folket som är under påverkan av Nostradamus, och Nostradamus själv attackerar gruppen med ett åskregn.

Serien har inte har licensierats på engelska, så det finns inget sätt att förvärva det lagligt. För det japanska originalspråket kan det dock köpas på Amazon.


Referenser:

  • AniOta Wiki - 時空 の 魔神 (ザ ☆ ド ラ え も ん ズ) (japanska)
2
  • Det är extremt användbart. Är du säker på att den är tillgänglig i den specifika utgåvan som du har angett är tillgänglig på Amazon?
  • @IanC baserat på AniOta Wiki som hänvisar till Doraemons-specialen vol. 2 släpptes 1997, och japansk Wikipedia med ISBN för volymen. 2 (ISBN 4091493025), jag är ganska säker på att det är rätt objekt på Amazon (matchar ISBN och släppåret).