Anonim

Super Mario Bros. FanGame Development ShowCase 161209

Eftersom det bara finns en djävulsk frukt för en specifik förmåga, hur vet man om vilken förmåga den har?
Till exempel visste Buggy och Teach om de krafter deras djävulens frukter skulle ha gett dem.
Det nämns att de hade läst om det.
Men om frukten uppträder bara en gång tills användaren dör, hur fick de reda på fruktens krafter?

0

Det finns ett antal sätt att känna till förmågorna hos en djävulens frukt.

  • Det finns en Devil's Fruit-bok i Grand Line, som listar flera Devil's Fruits. Sanji nämner denna bok i kapitel 464. Spandam och Teach nämner den också.

  • För djävulens frukter vars förmåga inte är känd förut, kan den bara upptäckas efter att ha faktiskt ätit den. I kapitel 385, när Kalifa och Kaku äter okända djävulens frukter, berättar Lucci för dem att de kommer att känna av förändringarna i god tid.

  • När en Devil's Fruit-användare dör, kommer deras Devil's Fruit att reagera, och därför skulle dess förmågor vara kända.

I SBS Volym 48 lovar författaren Oda Eiichiro att en viss professor kommer att göra det så småningom visas i berättelsen och förklara vad djävulens frukter verkligen är. Vi kan förvänta oss att veta mer om identifiering av Devil's Fruits när det händer.

3
  • Låt oss anta att X åt en okänd djävelfrukt och efter någon gång började känna av några förändringar. Hur vet X vilken typ av kraft det är? Hur kommer X att veta om han kan bli ett lejon eller en get eller röka eller eld, eller kniv, till exempel?
  • 1 @ R.J Antagandet här är att efter att ha ätit djävulens frukt, kommer ätarens kropp att börja känna av förändringar som berättar förmågan. Denna förståelse blir bättre med tiden. Till exempel, om Shanks inte berättade för Luffy vilken frukt han hade ätit, skulle Luffy ändå snart inse att hans kropp har blivit gummi. För Zoan-typer skulle du välja instinkter och drag hos nämnda djur, säga att du börjar springa snabbare som en leopard, och så vidare. För Logia-typer är det inte så uppenbart. Kanske "känner" deras kropp det, till exempel, Ace börjar kännas hetare eller Kuzan känns kallt och så vidare.
  • Hittills har vi bara sett människor äta frukterna vars kraft redan är känd, eller de äter den okända frukten och kommer sedan tillbaka med vetskap om dess krafter. Mellanstegen för hur exakt de fick reda på har inte visats, troligen för att Oda vill behålla det i spänning tills professorn dyker upp och förklarar.

Det är enkelt, Punk Hazard Arc förklarar allt. Devil Fruits respawn, annars finns det inget sätt att berätta vilken frukt som har vilken kraft utan att äta den.

Till exempel: - Om du skulle äta en bananformad djävulfrukt och dö, skulle frukten regenereras till närmaste banan, som Salamander Devil Fruit regenererad till ett äpple.

Övertid har människor noterat dessa frukttyper, och det är så de vet.