Anonim

Love's to blame - Joel & Luke yrics Lyrics Video

I Shinsekai Yori avsnitt 10 möter Saki en Tainted Cat som attackerar henne i nacken, men misslyckas med att skada henne på grund av ett halsband hon bär. Medan katten biter halsbandet mumlar hon några ord och därefter dödas katten.

Det första intrycket jag hade var att hon försvarade sig. Så hon ropade antagligen något relaterat till hur katten dödades. Men när han tittade på scenen hade katten blod på munnen trots att han inte kunde skada Saki. Vad är meningen bakom den här scenen? Vad mumlar Saki? Dödade hon katten eller var det någon annan (som Shun)?

Jag tror att Saki använde sin skicklighet - att återställa objektet. Hon sågs träna tidigare i att fixa vaser och saker i skolan. Denna förmåga gjorde det möjligt för henne att fixa det trasiga halsbandet (ett tag) under attacken och läka sig själv.

Jag tror att poängen var att stärka referensen att Saki har samma (unika) förmåga som Tomiko Asahina och kan återställa egna celler och till och med deras telomerer. Detta tydliggörs först senare av Tomiko Asahina själv och säger att hon planerar att göra Saki till sin arving, något baserat på hennes förmåga.

2
  • men dödade hon katten? hennes krafter inkluderade att vrida katten som den gjorde?
  • Jag tror att Saki gjorde det. Shun var ganska långt borta. De flesta karaktärer hade en del kunskaper då.