Anonim

The Fascinating Lives of Conjoined Twins

I kapitel 671 i Naruto, "Naruto and the Sage of Six Paths ... !!", The Sage of Six-vägar berättade för Naruto att han var Ashura reinkarnation och Sasuke var Reins inkarnation av Indra. Men då nämnde han också att de föregående reinkarnationerna var Hashirama och Madara.

Eftersom Indras själ är inne i Sasuke, och nu när Madara lever, vems själ har han? Finns det något jag har missat?

Enligt vad jag förstår överfördes Indra och Ashura till Madara respektive Hashirama under sin livstid. Efter att både Madara och Hashirama dog, började deras själar / chakra leta efter andra värdar. Vi kan säga det på grund av vad Sage sa,

Nu när Indras transmigration är över ...

Nu när de nya värdarna är Sasuke respektive Naruto behöver Indra inte vara närvarande i Madara (eftersom han har kommit tillbaka till livet). Madara hade redan uppnått chakran i The Sage of the Six Paths innan han dog, och eftersom han väcktes tillbaka till liv med Edo Tensei behöll han chakra i The Sage of the Six Paths.

Även från de andra sakerna som sägs i kapitlet,

Det är säkert att överväga att själarna i Indra och Ashura inte kontrollerade värden utan snarare använde den som en behållare och hjälpte värden. Så vi kan säga att både själens värd och Indra / Ashura fanns i samma kropp. Efter värdens död gick själen / chakrat i Indra / Ashura vidare för att hitta en annan värd.

Nu när Madara är tillbaka till livet har han sin egen själ i sig och saknar Indras själ som den finns i Sasuke.

Så i grund och botten är Madaras själ hans egen.

0

Ja, det är inte deras "själ" som reinkarneras, det är deras chakra.

När det gäller hur den delas mellan de två, nämndes det inte (och jag tvivlar på att det kommer att göra det). Madaras nuvarande kraft är kraften i Sage of Six Paths, inte Indras eller Ashuras ensamma.

Det står i anime att Madara, efter att ha stulit de första Hokages cellerna och fått båda chakran, är mer som The Sage of Six Paths än de två sönerna.