Anonim

Naruto Giant Rasengan Barrage vs Madara Uchiha

Jag minns tydligt den scenen från anime där Naruto just har lärt sig att kontrollera Nine Tail's chakra. Han känner genast att Kisame gömmer sig i svärdet och fortsätter att teleportera till honom och ge honom ett bra slag.

Har det någonsin förklarats hur han plötsligt vet hur man använder denna jutsu? Är det kanske bara kroppsflimmertekniken som togs till nya höjder för att han nu har allt detta extra chakra eller är det teleporteringsjutsu på samma fåfäng som hans far använde?

0

Jag tror att du pratar om kapitel 505:

Naruto Uzumaki slutför sin utbildning för att få Nine-Tails chakra inuti honom. Innan Yamato, Naruto och Killer B lämnar känner Naruto Kisame Hoshigaki inuti Samehada. Samehada springer i handling men Naruto använde sin högra hand för att krossa Kisame.

Det finns inget sätt att Naruto har använt teleporteringsteknik. Men när någon gör jinchūriki-transformation, så enligt wiki:

Användarens fysiska förmågor förbättras medan läget är aktivt, med större förbättringar från att använda mer av Nine-Tails chakra.

Så genom att helt enkelt göra en jinchūriki-transformation tror jag inte att han kommer att kunna teleportera plötsligt, och det finns inte heller något i wiki som säger att han kunde göra teleportering. Så det var hans större hastighet!

3
  • Ja men i anime nämner yamato att han ännu inte är på 4: e hokages nivå som åtminstone antyder att han kan använda den.
  • Men det betyder inte att Naruto också kan utföra teleporteringsteknik. Och även vid 4: e Hokage kunde han teleportera sig själv genom att använda den speciella förseglade kunai. Se detta
  • @NeilMeyer Narutos hastighet kommer aldrig att matcha 4: e Hokages Teleportation Jutsu eftersom det inte är teleportering. Naruto var dock så snabb att det nästan verkade som om han teleporterade till den mycket långsammare Yamato. Kom ihåg att den 4: e Raikage kunde hålla jämna steg med Naruto, men var tvungen att försöka Outsmart Minato

Du förstår, naruto kunde använda en kroppsflimmerteknik efter att han lärt sig att kontrollera kyubii eller nio svansar han använde teleporteringsjutsu två gånger mot rikage och kisame hushigaki även om det inte var så perfekt som hans pappor