Anonim

sötaste anime kyss någonsin Haru x Shizuku Tonari ingen Kaibutsu kun

Jag har sett det mesta av Tonari no Seki-kun, och allt jag kan höra från hans röstskådespelare är grymt och stön och några andra tillfälliga ljud av panik eller spänning.

Varför gör det här? behöva en röstskådespelare alls?

Jag nämner detta för att den enda manliga karaktären i Non Non Biyori inte hade några ljud associerade med honom.

Sammanfogar jag kanske de två karaktärstyperna tillsammans (en med en uppenbar roll och en annan med en uppenbar icke-roll)?

Väl, någon måste göra grynet.

Det kan låta som om jag skojar, men det gör jag verkligen inte. Jag vet inte om konserverade grunt eller grunt SFX-paket finns, men jag tror inte att producenterna skulle vilja använda dem - Seki måste grunt på ett antal olika sätt och i ett antal olika sammanhang, och när du får ner till det kan Sekis grymtningar verkligen vara ganska känslomässiga.

I princip kan Seki vara helt ljudlös, men det skulle vara orealistiskt - till skillnad från killen från Non Non Biyori, interagerar han med de andra karaktärerna i väsentlig grad, och om han inte gjorde ett enda ljud, det skulle vara lite konstigt.

För illustrativa ändamål har jag sammanställt en samling Seki-grunt och relaterade ljud från avsnitt 1 och 2 (http://vocaroo.com/i/s0PuflktAAbw; förlåt den luddiga redigeringen). Jag hoppas att du håller med om att denna fantastiska föreställning från Shimono Hiros sida är tillräckligt skäl att ha en röstskådespelare för Seki. För en ännu bättre illustration, se avsnitt 16 från ungefär 4:20 till slutpoängen (den del där Yokoi trasslar med honom) - han talar om en massa där.

2
  • 1 Jag tror att du kanske har en poäng där. Även om det verkar konstigt att ha en röstskådespelare som inte talar faktiskt, är grymtandet mycket känslomässigt. Inspelningen du satte ihop (du tog dig tid att spela in det?) Visar det. Tack för svaret.
  • 1 @Makoto Kanske är en bra analogi här Pikachus VA i Pokemon-anime - allt hon gör är att säga ordet "Pikachu", men av jove gör hon det på så många sätt. (Naturligtvis finns det skäl för Pikachu att säga "Pikachu", men poängen jag kommer till är att en röstskådespelare kan göra mycket utan att egentligen "säga" någonting.)