Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Neji Hyuga VS Reanimated Deidara!

Edo Tensei gör en Shinobi odödlig med ändlös tillförsel av chakra, men kan Edo Tensei Chiyo använda sin reinkarnationsteknik för någon och göra det många gånger (eftersom hon är odödlig)?

Svaret på din titelfråga är ja, Chiyo kan använda sin reinkarnationsteknik.

Jag är inte säker på om hon kan göra det oändligt, för hon ska ge upp hela sitt liv och sin energi för det. Men du kan hitta ett alternativt sätt att återuppliva människor oändligt: ​​hon återupplivar en person och sedan upprepade gånger Edo Tensei Chiyo igen.

När det gäller din kommentar till det andra inlägget kan vi jämföra Chiyos teknik med smärtor. Smärta har faktiskt aldrig behärskat yttervägen, varför han måste ge upp sitt liv för att använda det och återuppliva människor. I detta fall är Chiyo samma; hon har gett upp sitt liv för att återuppliva en person. Eftersom Edo Tensei Pain förväntades använda sin yttre väg för att återuppliva människor kan vi också förvänta oss att Chiyo skulle kunna göra detsamma med sin teknik.

Ur Kishimotos perspektiv är detta ett riktigt ineffektivt sätt att få tillbaka människor. Det är därför det finns två andra metoder, Edo Tensei och Rinnegans yttre väg. Om massor av människor dör kan han ta tillbaka dem i massor. Eller med andra ord, om Kishimoto dödar för många Shinobi och sedan inser att han gjorde ett misstag genom att döda dem, kan han lätt ångra sitt fel med en skicklighet.

1
  • 1 Det sista stycket är min åsikt / åsikt om hur Kishimoto fungerar. Ibland dödar han för många människor, som när Pain attackerade Konoha. Sedan bestämmer han sig Wait, actually I need them to be alive så han återupplivar dem alla.

Svaret är ja. hon kan inte göra det oändligt på grund av chakra det tar lite tid att återhämta sig chakra och reanimeras .. jag tror att hennes kropp fortfarande är i Hidden Sand Graveyard

1
  • Hon visades slåss Sakura i anime, som skiljer sig från manga.