Anonim

Madara VS Guy AVM (ostoppbar)

Team 7 (Narutos team) fanns åtminstone innan de tog chunin-examen, och de tog på sig ett antal uppdrag innan de tog chunin-examen. Jag kan dock inte komma ihåg hur länge de existerade exakt som ett team före provet. Hur länge var de genin före provet? Är det den normala längden? Finns det något slags uppdragskrav där de måste slutföra ett antal uppdrag innan de kan gå till provet?

Tentorna sker två gånger om året. Genen som deltar väljs av deras gruppledare. Så om gruppledaren är av den uppfattningen att de är redo vid 6 års ålder, skickar han geninet till provet, om han anser att de inte är redo ännu, låter han dem vänta. Det finns inget speciellt krav för att ta tentorna (åtminstone ingenting nämndes), det är bara gruppledaren som bestämmer. Detta kan ses i kapitel 35 när Kakashi, Kurenai och Asuma föreslår sitt team för tentorna. Även om Iruka protesterar kan han inte göra något emot det. Det betyder inte att genin inte kan besluta emot det. En ninja kan inte tvingas av sin gruppledare att göra provet.

Det finns inget definitivt svar på detta eftersom ingen angiven ålder eller tidsram anges i manga, anime eller på wiki. Tänk på ninjor som Itachi som blev chunin vid 10 års ålder och kakashi vid 6 års ålder. (speciella fall ja men de blev chunin).

Så om jag skulle ge svar skulle det vara tills när de bestämmer sig för att ta tentorna.

Enligt wiki

För att bli en chūnin deltar ett genin i en stor undersökning, känd som "Chūnin Examens".

Igen, också som relaterade, kom ihåg att inte alla akademistudenter blir Chunin, så det kan också gälla här.* Utan tvekan måste de försöka igen.

Och då igen det finns också den här killen ... Kosuke Maruboshi som, trots att det valts, har varit ett geni i över 50 år. Detta kan också gälla din fråga.*