Anonim

Michael Kiwanuka - Cold Little Heart (officiell video)

Han drabbades av en dubbel köttbehållare och tankade lätt tailed beast ball. Och han kan blockera salvia läge taijutsu. Men hur blev han dödad av en dum rasengan?

1
  • Kanske finns det en anledning till att Rasengan är en bild av formtransformation. Kom ihåg att en liten ofullständig Rasengan sköt Kabuto som var en expertläkare.

Efter att ha läst wikis av Nagato och Chibaku Tensei Justu (Planetisk förödelse), och även om detta bara är spekulation, Deva Path kunde inte överleva Rasengan på grund av tidigare händelser.

När Naruto var i sin svansdjursform drog sig Pain tillbaka för att utföra Chibaku Tensei Justu.

För att utföra denna teknik genom en av sina sex smärtor, behövde Nagato ta sin Deva Path i närheten av sin kropp så att han kunde kanalisera sitt chakra till det mer effektivt

Medan Deva Path drog sig tillbaka, fokuserade Nagato sin styrka och charka i Deva Path för att överleva spärren av attacker som mottogs av Naruto.

I efterdyningarna var dragningen till Chibaku Tensei Justu att den orsakade Nagato allvarlig stress

Vid låga chakranivåer placerade det en massiv belastning på hans kropp som fick honom att blöda från mun och näsa

På grund av den enorma stressen Nagato tog, medan Deva Path fortfarande kunde använda sina attraktiva och motbjudande förmågor, kunde Nagato inte utöva tillräckligt med charka för att Deva Path skulle överleva