Anonim

Killua dödar Bodoro i Hunter Exam på grund av Illumi. 😢 ||ハ ン タ ー × ハ ン タ ー || Jägare X jägare

Jag tittar just nu på anime-serien Hunter x Hunter. Jag är för närvarande med i avsnittet 30. Men när jag ser tillbaka blir jag förvirrad varför precis Killua dödade Leorios motståndare.

Före kampen hypnotiserade hans bror honom att han skulle behöva gå tillbaka om han vet att hans motståndare är starkare än honom, vilket gör att han skyddar Killua.

Hans bror uppgav också att en viss dag kommer att Killua lämnar Gon för att dö. Jag förstår inte varför en sådan åtgärd kommer att göras för att döda Leorios motståndare.

1
  • Grattis OP (hej coola initialer), du får svaret direkt från källan (Killua inte Mangaka).

Yay, jag såg det här igen igår:

  1. Han kände att han var tvungen att avsluta provet på grund av påtryckningar från sin bror (vilket innebär bokstavlig och ganska hemsk sinnekontroll som förklaras mer detaljerat i chimera myrbågen).
  2. Diskvalificering är ett snabbare sätt att sluta än att vänta till slutet.
  3. Han ville döda något eftersom han är en blodtörstig person och ville bekräfta sin styrka och kontroll över världen igen.
  4. Han förlorade det mesta av sin självkontroll på grund av sitt emotionella tillstånd. Observera att han verkligen trodde att Illumi skulle döda Gon och att han förlorade matchen utan att slåss bevisade att han inte var lämplig för att vara en normal människa. Han var inte villig att slåss för att skydda sin enda vän från att dödas.

Även om han kanske har övervägt att döda motståndaren hjälpte Leoreo, var det fast beslutet att inte vara varför han gjorde det. Om det var därför han dödade honom, skulle Leoreo ha diskvalificerats som förklarades när Leoreo (och senare Killua också) ville gå in mot Hanso för att skydda Gon.

Jag tror att svaret kommer ner till två faktorer:

  1. Killua kunde inte bara avsluta jägarprovet vid den tiden

  2. Genom att döda motståndaren han gjorde hjälpte han Leorio samtidigt som han främjade sitt eget mål (dvs diskvalificerad)

1
  • 1 Det är mer som detta främjade hans brors mål. Varför han skulle göra detta för sin bror, är en annan fråga (som kan leda till spoilers).