Anonim

Sheryl Hunter, Esquire: Var säker på att du verkligen behöver en partner eller investerare

Varför blev inte Accelerator solbränd efter att ha tappat sin vektorsköld? Albinos är mycket sårbara för ultraviolett, så han måste ha varit röd hela tiden.

5
  • Antagande: 1- författaren tänkte inte på det, 2- han behåller fortfarande tillräckligt med sin sköld för att reflektera UV-strålar tack vare chokern. källa
  • den första ser trolig ut, men chokern kunde bara fungera i 15 och senare 30 minuter, eller hur?
  • Bara i badas ... öh .. "esper" -läge
  • Så kragen var bara i passivt läge hela tiden? ,
  • ja, läs medföljande källa till min första kommentar för detaljer

Det anges inte uttryckligen, men kragen har tre tillstånd: Aktivt, passivt och dött batteri.

I aktivt läge kan Accelerator använda sina vektoromvandlingskrafter. I död batteriläge kan Accelerator inte gå eller prata, han kan knappt tänka logiskt tills batteriet laddas eller källan till elektromagnetiska störningar har tagits bort.

I passivt läge kan Accelerator tänka, prata och gå (men med sockerrör), så det är ingen anledning att tänka att han också har en tillräckligt svag reflektionssköld för att fortsätta skydda honom från UV-ljus.


En annan möjlighet är också att författaren aldrig tänkte på det.

Enligt vad jag förstod är det inte att han inte kan använda sin makt. Det är bara det belopp som han kan använda är begränsat eftersom hans beräkningsförmåga minskar. Så han borde fortfarande ha tillräckligt med att göra saker. Men om han vill slåss med det behöver han kragen för att hjälpa honom att räkna ut.