Anonim

Mecha Frieza vs Meta Cooler - VS Battles

Så i Dragon Ball Heroes meta Cooler dök upp och han blev Golden Meta Cooler. Förmodligen är meta Cooler en android, men en gul aura omger honom när han förvandlas till Golden Meta Cooler.

Har Golden Meta Cooler ki?

Golden Meta-Cooler är inte helt en Android.

Inom Dragon Ball Heroes 'icke-kanoniska händelser blev Cooler en cyborg genom Fus manipulationer och modifieringar. Fu använde Kosmisk kostym för att konvertera Cooler till Meta-Cooler. En kosmisk kostym användes tidigare av Frieza efter att ha besegrats av Goku; denna form är allmänt känd som "Mecha-Frieza" inom fandomen.

Cosmic Suits är byggda genom mekanisering Biodräkter, biologiska kläder och rustningar som naturligt odlas av Friezas art över tiden. I själva verket, även om Cosmic Suits inte mekaniserar sin bärare i viss utsträckning, förvandlar de inte sin hållare till äkta cyborgs, vilket förklarar varför Golden Meta-Cooler kan släppa ki. Som jämförelse, Metal Coolers från den icke-kanoniska filmen "Dragon Ball Z: The Return of Cooler" byggdes av Big Gete Star och var helt mekaniska och förklarade frånvaron av ki.

Det bör betonas att Dragon Ball Heroes är helt icke-kanoniskt och huvudsakligen fungerar som en reklamprodukt för Dragon Ball Heroes-spelet. Skillnader och inkonsekvenser bör antagligen accepteras som sådana, för anime syftar inte riktigt till fullständig noggrannhet.