Anonim

DANZOS STIFTELSE OCH HASHIRAMA CELLER ÄR TILLBAKA ?! || Boruto REAKTION: Avsnitt 10

Så enligt Madara, närhelst ett Sharingan-öga använder Isanagi, kastar det en ultimat genjutsu på sig själv och när hjulet skadas / dör manipulerar det genjutsu. Genjutsu är så kraftfull att den suddar ut gränsen mellan verklighet och fantasi och därmed helas / återupplivas konstnären. Men när vildmarken återupptas dör Sharingan-ögat.

Danzo ville öka sin Isanagi-varaktighet och ville ha mer än ett Sharingan-öga så bad Orochimaru att implantera cellerna i den första hokagen i sin högra arm för att få trästil och implanterade sedan 10 Sharingan-ögon i hans nu kraftfull höger arm. Så han hade "10 liv"

Har jag rätt tills nu?

Då är min fråga, vad pratade Karen under striden om att ett öga stängde var 60: e sekund? Jag trodde att ett öga stängdes efter att isanagi återupplivade den konstigare..då var det något med att ett öga stängde var 60: e sekund?

1
  • Det gör det inte, han dog flera gånger, men ett öga stängdes inte varje gång han dog.

Enligt Wiki-inträde på Izanagi

Denna teknik skulle normalt endast användas för de mest allvarliga situationer och under ett kort ögonblick, efter att Sharingan som Izanagi kastades med överskrider gränsen, blir nämnda öga maktlös och görs blind permanent

Och det mest användbara inlägget, specifikt om Danzo

Danz Shimura, i ett försök att praktiskt använda tekniken, hade tio Sharingan inbäddade i sin högra arm. För att använda Izanagi till sin fulla potential måste användarna också ha de genetiska egenskaperna hos Senju, som också härstammar från Sage. Delvis av den anledningen lät Danz transplantera en del av Hashirama Senjus DNA i armen, vilket förlängde tidsperioden för varje Sharingans Izanagi till en minut, vilket gjorde att han kunde använda tekniken i upp till tio minuter totalt, med pauser mellan till spara tid. Men eftersom Danz inte är en Uchiha sjunker hans chakranivåer väsentligt varje gång han aktiverar denna teknik.

Så ögat blir blint när det går förbi sina gränser, inte när det skriver om döden. I själva verket kan det skriva om nästan allt som händer i dess inflytande medan det är aktivt, inte bara döden. Att göra det gör så lite belastning för ögat, det anses vara försumbart jämfört med att faktiskt underhålla Izanagi.

1
  • åh! Så det är vad som hände !! Tack för svaret!!