Anonim

Story - Huck Finn - 34 av 41 - We Find Jim

Vi såg rådjur, vapen och svärd som har djävulens fruktkrafter. Skulle det vara möjligt (med Vegapunks hjälp) för en DF att äta en DF?

Skulle det explodera som om någon åt två DF? Om inte, kan man försöka äta DF för att få båda krafterna (och bör explodera).

Om det är möjligt är det värt att tänka på om den resulterande DF också har sina egna krafter. T.ex. ta en räv Zoan, skicka den till eldfrukten (inget brott mot varken Ace eller Sabo här) och skapa en "Firefox".

3
  • Vi vet inte. Bara Oda gör det.
  • vad-kommer-hända-om-en-person-äter-två-djävul-frukter
  • Inte ens nära min fråga. "Saker kan" äta "DF: er, så kan en DF äta en annan (EN annan) och bli DF-användare av Zoan-typ?" ! = "Vad händer om en person äter två DF?"

Nu är jag inte helt säker på detta, men att äta två djävulens frukter av en normal person leder till personens död. Natural Devil Fruits enligt min mening kanske inte kan göra det du sa. Eftersom hur de skapas är följande: [taget från En bit wiki]

När en Devil Fruit-användare dör återföds deras förmåga till en annan frukt av samma slag. Istället för att växa från en växt, regenererar förmågan helt enkelt inuti en annan befintlig frukt, sett när Smiley "dog" och Sara Sara no Mi, modell: Axolotl transplanterade sig i ett närliggande äpple. Men som demonstrerats av Charlotte Linlin, om en Devil Fruit-användare bokstavligen ätts levande, skulle ätaren enkelt få förmågan. Ett annat kännetecken för en djävulsfrukts tillväxt är att stammen blir märkbart curlier än den var när frukten inte var utrustad med förmågan. I anime visades det också att det ändrade färg.

Vad vi nu skulle kunna se fram emot är fallet med Teach, "Kurohige", eftersom han är den enda som lever två som har två djävulens frukter. När han dör skulle det vara intressant att se om de krafter han har går in i en frukt eller två separata frukter.

Även de andra fall där detta kan vara möjligt är av Vegapunks experiment eftersom han framgångsrikt tillverkade en konstgjord frukt, kanske han kunde fortsätta skapa en som äter andra frukter, så det skulle vara en blandning av konstgjord-naturlig djävulfrukt.

I slutändan ligger det i Odas händer och svaret kan bara spekuleras i.

Eftersom både Vegapunk och Ceasar gör konstiga experiment på DF, tror jag att det kan hända en dag och vi kan vara säkra på att de jobbar med det.
Vi kan dock inte veta om de framgångsrikt kommer att smälta samman två DF: er eftersom det kommer att bestämmas i framtiden av scenariot. Det är bara Oda som vet.

Hoppas det hjälpte.

Jag skulle kunna föreställa mig att det är så här svartskägg fick makt för vita skägg. Han låter sin djävulens frukt suga upp djävelfrukterna som skapats av vitskäggens död så att han orättvist har kontroll över båda dfs