Anonim

\ "Im in Hell \" Naruto Shippuden 345 & 346 REAKTION / ÖVERSIKT

I avsnitt 345 av Naruto Shippuden ( / Jag är i helvetet), när Obito anländer till stridsplanen, ser han hur Kakashi dödade Rin. Wiki sammanfattar denna scen som

På väg till stridsplatsen har Obito en vision om Rin genom sitt tomma ögonhål. Han anländer precis i tid för att se Kakashi springa sin Chidori genom Rins bröst. Rins död väcker båda deras Mangeky Sharingan.

I nästa scen ser vi att Kiri-nin är tydligt besvikna över det faktum att Kakashi dödade Rin, en av dem säger "Fan! Han gjorde det!", Och en annan svarar "Efter alla problem vi gick igenom för att få henne ! "

Men jag förstår inte varför han var tvungen att döda henne, varför de inte kunde vänta, t.ex. för att förstärkningar skulle komma fram. Finns det någon bra anledning till varför det var bättre för henne eller för byn att hon dör snarare än att fångas av Kiri-nin?

4
  • Detta besvaras i mangan och kommer att besvaras i framtiden i anime, är du säker på att du vill ha svar?
  • Ja, jag skulle inte ha något emot att veta nu ...
  • Skickade ett svar :)
  • För att han är dum. Det fanns 3 tätningsmästare i Konoha vid den tiden (Minato, Jiraiya, Kushina) som kan fixa tätningen på henne.

När de var på uppdrag i Hidden Mist, fångade Hidden Mist ninja Rin och gjorde henne till de 3 svansarnas Jinchuuriki. Deras syfte var att Rin skulle återvända till byn, där de ska ångra förseglingen, döda Rin och få de tre svansarna att rasera på Hidden Leaf.

Medvetande om det, hoppade Rin framför Kakashis Chidori när han siktade på en dold Mist-ninja för att döda sig själv och förfölja deras planer.

Obito kom en sekund för sent och såg bara att Rin blev spetsad, men senare lärde han sig också hela historien.

The Hidden Mist shinobi manipulerades av Madara. Det var han som satte upp planen och sa till Obito så att det kunde ha väckt hans makt. Rin hade en förbannelse över sitt hjärta som Madara placerade.

Källa: Naruto Manga - Kapitel 675.

4
  • 1 Tack, jag hade svårt att förstå detta, för det är inte "Konoha-stil" att offra andra. Nu är det vettigt, självuppoffring är mer "Konoha-stil".
  • 1 Hon borde bara tappa dimman ninjas röv med de tre svansarna ...
  • 1 @HashiramaSenju: Men hon kunde inte kontrollera det
  • Vad var förbannelsen på Rins hjärta?