Anonim

Cinema to Go med Air France

Med tanke på de tre typerna av djävulens frukter som har förklarats är
1. Paramecia Type - där användaren kan få supermänskliga förmågor och ändra sina kroppsdelar till vapen, etc.
2. Zoan-typ - där användningen kan förvandlas till ett visst djur och ärva dess förmågor
3. Logia-typ - där användarens kropp ärver ett visst element och kroppen blir som luft som inte kan beröras eller skadas av icke-Haki-användare.

Så vad exakt är typen av Gomu Gomu no Mi?
Det kan inte vara Zoan eller Logia.
Det är väldigt nära en Paramecia men har fortfarande ingen logisk förklaring att vara av Paramecia-typ!
Så är det någon speciell typ av Devil Fruit?

2
  • Hur vet du att det inte kan vara en logia? Kanske är det möjligt för logia att baseras på konkreta element också.
  • Gomu Gomu? Den gummi? Det där förändrar kroppsdelar? Var det inte uttryckligen sagt flera gånger att det var Paramecia?

Från wiki.

Gomu Gomu no Mi är en Paramecia-typ Devil Fruit som gör det möjligt för användarens kropp att sträcka sig som gummi, vilket gör användaren till en gummimänniska.

Du frågar vidare ..

Det är väldigt nära en Paramecia men har fortfarande ingen logisk förklaring att vara av Paramecia-typ!

Återigen från wiki.

Paramecia är en av de tre typerna av Devil Fruit. Dessa frukter ger användarna en kraft som kan påverka deras kropp, manipulera miljön eller producera ämnen. I allmänhet är Paramecia Devil Fruits frukter som ger sina användare andra krafter än att förvandlas till element, som Logias, eller omvandla till djur, som Zoans.

Jag ser klassificeringarna så här:

Logia: Omvandlar din kropp till någon form av energi

Zoan: Förvandlar dig till en djur / legendarisk sak

Paramecia: RESTEN

Så är det Logia? NEJ. Är det Zoan? NEJ. Då är det en Paramecia.

1
  • åh och wiki säger att det är en paramecia som iKlsR påpekade så ja

Det nämns på andra webbplatser sedan wiki att det kan betraktas som Logia. Ett av dessa exempel är att Paramecia-typer kan slås på och av, vilket möjliggör ändringar av en person. Gomu Gomu no Mi är en djävulens frukt som gör en som ett gummi, permanent. Du kan inte sluta vara gummi efter att ha överbelastat det. Det betyder att det har egenskaper hos en Logia. Det kommer också med fördelarna som gummi har som sträcker sig, ingen trubbig skada (utan Haki) och ingen skada från el, och du kan betrakta gummi som ett element.

3
  • Gomu Gomu no Mi bekräftas vara Paramecia av författaren, diskussioner om något annat forum (eller wiki, för den delen) spelar ingen roll.
  • då skulle vi kunna säga samma sak om buggy clownen, hans förmåga är alltid aktiv och kan skivas alltid då betyder det, han är också logia? INGEN fortfarande paramecia
  • Det är det exakta opositet. Logia kan slås på och av när som helst medan Paramecia tar med sina egna regler. T.ex. Alvida kan inte stänga av sin Sube Sube no Mi heller men Blackbeard kan vara helt mänsklig men (till skillnad från alla andra Logia) inte helt mörker.

Luffy är en speciell Paramecia som Katakuri, eller han är en speciell Logia som Black Beard.

Anledningar: för speciell Paramecia är Luffy permanent gummi, Katakuri är permanent mochi, de har båda förmågor som otydligt liknar en Logia och en Paramecia. Jag är också ganska säker på att det konstaterades att gomu är en svagare version av mochi. Den enda anledningen till att Luffy vann är att Luffy är i sin bästa tid och Katakuri inte, och Luffy var mer kreativ. Men om detta inte angavs, kan gomu faktiskt vara den överlägsna versionen eftersom han inte har väckt gomu och fortfarande slog Katakuri.

Anledningar: för speciella Logia som Black Beard, eftersom gummi är ett naturligt element men Luffy kan inte bli immateriellt med det som Black Beard inte med yami, och gomus uppvaknande kan ge honom immateriellhet med gummiträdssaft.

Men också, om det är så kan det fortfarande vara en speciell Paramecia eftersom Katakuri är det, men kanske före hans uppvaknande var han som en påtaglig stretchig deg, men vem vet.