Anonim

DAAAAAAAAAAAANICA PATRICK! | Sonic & All-Stars Racing Transformed

I avsnitt 644 omvandlas besättningen på båten till några "konstnärliga saker".

Vad exakt symboliserar de? För bäck var det ganska uppenbart, eftersom det var skrikaren. Men jag kunde inte tyst sätta fingret på de andra.

2
  • Brooks transformation liknar Munchs Skriket. Nami och Momonosuke (hans huvud ser ut som en persika, vilket passar hans tema) har Picassos distinkta abstrakta stil. Choppers ansikte är en distinkt kubistisk stil. Klockan på Namis Sorcery Clima-Tact blir något som liknar Dalis Minneens uthållighet.
  • @Krazer varför svarar du inte på frågor i svar? :)

De är alla lite baserade på Okamoto Taros konst blandat med några unika egenskaper; som Brook baserad på skrikaren, Nami på någon Taro-staty, Momonosuke (Samurai Dude xD) baserat på fantasy, eftersom Momo på japanska betyder persika xD, och för Chopper kan jag inte komma ihåg xD.

The Sunny är också troligen baserad på Taro-konst, eftersom figurfiguren är en representation av Sun Tower of Osaka som du kan se här:

5
  • oh wow, jag frågade främst om besättningen. och glömde helt bort båten! Om du också skulle kunna täcka tecknen i ditt svar måste du acceptera det ^^
  • Jo Nami verkar också baserad på samma författare som du kan se här it.tinypic.com/view.php?pic=212uypx&s=5#.U4TzxPl_t8E Medan Momonosuke (Momo på japanska betyder persika) Ser lite ut som en persikainfakt. Så jag antar att det är lite på fantasy också, för chopper kan jag inte komma ihåg xD
  • ja jag tyckte att hennes ansikte liknade statyn, men bäck / helikopter / samurai kille?
  • Jag sa, de är alla lite baserade på den författarkonsten, blandad med något unikt drag, som Brook baserad på skrikaren, Nami samma som den soliga författaren, Momonosuke (Samurai Dude xD) Baserat på fantasi eftersom Momo på japanska betyder persika om du ser honom här image.forumfree.it/4/6/0/4/9/9/8/1373389251.jpg kan du se att han ser ut som en persika xD och för hackare kan jag inte komma ihåg xD.
  • Jag har redigerat svaret! :)