Anonim

Ska du köpa en elektrisk cykel? [Bolton Ebikes]

I Kamisama Kiss, vem och varför är kvinnan i Tomoes armar precis innan han letar efter Dragon Kings öga?

Detta händer när Nanami först går förbi och ser Tomoe ta hand om den "vackra kvinnan".

Är kvinnan Yukiji? Om ja, varför bryr han sig om Yukiji som om hon är Nanami? Kan han inte skilja mellan de två?

Jag har bara tittat på anime och inte manga. Spoilers är bra för mig.

Kvinnan Tomoe fick drakeögat var den verkliga Yukiji.

8 år efter att "Yukiji" (Nanami) lovade att gifta sig med Tomoe gav hon honom hårnålen och försvann, 8 år efter det träffade Tomoe den riktiga Yukiji. Hon var gravid och alla hon kände mördades, så för att överleva bad hon Tomoe att hjälpa henne, och Tomoe hjälpte henne för att han trodde att hon var samma "Yukiji" som han älskade. Så han hjälpte henne med graviditeten, och hon höll ögonen stängda, för hon visste att han kunde se skillnaden i henne och Nanamis ögon, så hon fejkade att bli skadad.

Så för att han hjälpte Yukiji med graviditeten, behövde han också ge henne drakeögat, för hennes kropp var svag och gravid. Även när Nanami en gång reste till det förflutna för att få drake-ögat såg hon hur Tomoe fick det och Nanami själv hjälpte Yukiji att konsumera det, så Nanami hjälpte en gravid Yukiji vid den tiden att ta drake-ögat.

Så det var verkligen en gravid Yukiji med Tomoe och inte Nanami. Allt sågs och förklarades i det förflutna mangabågen.

Som du har sagt, hände detta tidigare, 500 år innan Nanami ens föddes. Så varför skulle det vara konstigt för honom att ta hand om en annan kvinna förutom Nanami? Det verkar inte som en konstig situation för mig.

Men konstigt att du borde ställa den här frågan, eftersom spoilersvaret är: Ja, det är Yukiji som han bar på tidigare, och faktiskt, nej, han kan inte helt skilja henne och Nanami ifrån varandra. Som antyds av det faktum att Dragon King's öga var i Nanamis kropp i nuläget är Nanami Yukijis ättling och ser ganska ut som henne.

Men vidare, längre fram i mangan, går Nanami igen in i Tomoes förflutna för att lära sig om honom (av skäl som jag inte kommer att gå in här.) Efter att ha sett honom med Yukiji tidigare, vet hon att han trodde på sig själv i älskar Yukiji, och så försöker hon inte störa hans förhållande till Yukiji. Det visar sig att Yukiji hatade Youkai, och att Nanami slutligen räddade Tomoes liv när Yukiji vägrar. För att inte blanda sig försöker Nanami gömma sig och ber folk berätta för Tomoe att det var Yukiji som räddade honom. Så han hade faktiskt blivit kär i Nanami, men på grund av felriktning trodde det att det var Yukiji. Det antyds på viss nivå att han är medveten om att de faktiskt är olika kvinnor, eftersom han verkar lite förvirrad när de agerar annorlunda.

3
  • Jag ville bara veta varför han inte kunde skilja på dem. Tack ändå.
  • Och det har nämnts många gånger att Tomoe aldrig älskade någon kvinna utom Nanami (även om det var under falskt namn) så jag undrade varför han brydde sig om riktig Yukiji när han var kär i falska Yukiji.
  • Ah, rätt. Det beror på att han av skäl tappade sina minnen av att vara kär i "Yukiji". Men han älskade ganska lite en annan kvinna genom att han älskade kvinnan som han trodde var Yukiji (men var faktiskt Nanami, tidsresa, vem visste?)

Jag skulle säga att damen med Tomoe under den period han gick för att få drakens ögon var Nanami.

Yukiji har svart hår, men damen med Tomoe hade brunt hår. Yukijis hår är alltid bundet ner och väldigt långt, men precis där med Tomoe var hennes hår löst och lika långt som Nanami, prata om drakeögonen i hennes framtida jag, det är lättare att förklara att det var i henne hela tiden från perioden Tomoe gav det till henne, allt började vara meningsfullt efter att hon gick till det förflutna.

Om du kommer ihåg hade damen med Tomoe samma tillstånd som Nanami tidigare. Jag skulle inte kalla det en sjukdom, det var bara ett tecken för henne att det var dags att återvända till hennes present. Ärligt talat, allt är ganska förvirrande, men det här är vad jag tror så jag skulle inte bli mer förvirrad.

1
  • och det som inte ens är meningsfullt är det faktum att yukiji hatar demoner, det inkluderar tomoe, så hur den plötsliga hjärtförändringen mot tomoe som tror att det är den yukiji han alltid har känt, det har alltid varit nanami från början, tid resor kan vara förvirrande och kan vara meningsfullt när du ansluter prickarna ordentligt, vi vet alla att den riktiga yukijien äntligen gick till sin mans plats under den tid hon bytte plats med nanami, tomoe föll aldrig för den riktiga yukijien från början.