Anonim

HUR DU GÖR HEMMADE BUBBLE GUM - LÄTT UPPSKRIFT

Medan Kage Bunshin no Jutsu verkar undervisas, är Tajuu Kage Bunshin no Jutsu förseglad, så ingen kan lära sig jutsu. Betyder det att det finns en skillnad mellan dessa jutsus, bortsett från antalet skapade Kage Bunshin?

Eller varför var Tajuu Kage Bunshin no Jutsu förseglad bort?
Om det inte finns någon annan skillnad kan alla använda den utan att läsa den förseglade rullningen.

Medan Kage Bunshin no Jutsu verkar undervisas, är Tajuu Kage Bunshin no Jutsu förseglad, så ingen kan lära sig jutsu.

Weeeeellll ... inte riktigt! Naruto Wikia verkar vara lite av på den här biten, eftersom tekniken som förseglades bort faktiskt var den "vanliga" Kage Bunshin no Jutsu tekniken som lärs ut är faktiskt Bunshin no Jutsu.


Eller varför var Taj Kage Bunshin ingen Jutsu förseglad bort?

Kage Bunshin no Jutsu är en förbjuden jutsu, och det var därför den förseglades. Eftersom den "massiva versionen", Tajuu Kage Bunshin no Jutsu, bara är en variant av samma teknik, förseglades den också.
Det är förbjudet på grund av den fara det medför för användaren, eftersom det fördelar lika mycket chakra mellan alla kloner som kommer direkt från honom. Detta kan enkelt tömma den totala mängden chakra från en användare som har mindre kontroll över det.


Betyder det att det finns en skillnad mellan dessa jutsus, bortsett från antalet skapade Kage Bunshin?
Om det inte finns någon annan skillnad kan alla använda den utan att läsa den förseglade rullningen.

När det gäller skillnader mellan den och den normala tekniken skulle jag säga att mängden chakra som behövs skulle vara dess huvudsakliga skillnad när det gäller utförande Ju mer chakra du har, desto fler kloner kan du generera.
Men de flesta kommer inte att använda den "massiva versionen" av jutsu bara på grund av faran som nämns i avsnittet ovan. Det är inte många shinobi som kan använda så stora mängder chakra och säkert hålla tekniken stadig.
Att lägga till "Tajuu" framför det är bara något som Naruto gör då och då (notera att han ibland genererar stora mängder kloner även utan att säga "Tajuu") när han tänker generera en enorm mängd kloner istället för en " vanlig "en. Du kan dubbelkolla detta i det allra första kapitlet, där Naruto läser rullningen och aldrig nämner den "massiva versionen" av tekniken.

13
  • 1 Och det är inte känt vad "tricket" är?
  • 1 Jag tror att det aldrig anges. Varken i anime eller i manga.
  • 1 Jag kollade också precis, och handtätningen är densamma för de normala och Tajuu-versionerna.
  • 1 Även om jag ser vad du menar, @xerido, handlingen är ganska tydlig om endast Tajuu-versionen av tekniken som förseglas. Vad tycker du saknas här?
  • 1 @ JNat, som alla användarskapade wikier, ibland kan information bli krypterad. Första kapitlet i anime / manga. Naruto måste klara ett prov, kravet är att göra bunshin no jutsu. naruto misslyckas luras och stjäl en av de förseglade tekniken rullar. tränar den och lär sig KAGE bunshin no jutsu. Tajuu är helt enkelt något han ibland lägger till när han skapar en enorm mängd kloner istället för vad han typiskt skapar. Anledningarna till att försegla tekniken var: den distribuerar alla användares chakra mellan kloner Utmattningen som klonen ackumuleras övergår till användaren. tillräckligt för att krypa de flesta ninja

Jag tror att ni förstör namnen på jutsus, vilket gör det förvirrande för andra som kom att ta reda på den faktiska skillnaden mellan de två (som jag själv).

Jutsu som ofta undervisas i akademin kallas Bunshin no Jutsu, aka det drag som Naruto suger på. Den som var i rullningen i början var Kage Bunshin no Jutsu, uppfunnen av 2: a Hokage. Det förseglades bort eftersom det tar mycket mer chakra för denna jutsu än för vanliga kloner, som inte har påtagliga kroppar som skuggkloner gör. När Naruto säger Tajuu Kage Bunshin no Jutsu, menar han att göra många kopior av sig själv, det är då du skulle se upp till 100+ exemplar av sig själv. Tajuu betyder massa, därav Mass Shadow Clone Jutsu.

Det här svaret kan vara riktigt sent men någon var tvungen att rensa det.

1
  • 2 som anges av katt, tajuu kage bunshin no jutsu och kage bunshin no jutsu är exakt samma teknik. Den enda skillnaden är vad som angav katten antalet kloner. Som anime / manga angav bestämmer du hur många kloner du gör just nu du använder sälarna. Naruto lägger helt enkelt till tajuu för att förstärka MASS-generationen. resten av svaren förvirrar bunshin no jutsu som kage bunshin no jutsu. kage bunshin är det som alltid var förseglat i rullan

Tekniken betraktades som en kinjutsu eftersom den potentiellt skulle kunna döda användaren om de gjorde för många skuggkloner (fördelningen av chakra som potentiellt överträffar användarens kapacitet). Med Naruto har han löjliga nivåer av chakra så det är inte farligt för honom. Höga ninjor som Kakashi vet det och använder det för att skapa en handfull skuggkloner, men Naruto och hans galen nivå av chakra kan skapa hundratals.

Jag kan se Konohamaru kunna dra av sig några skuggkloner eftersom han är en Sarutobi och de är en ganska kraftfull ninjablodlinje.

1
  • 3 Har du en källa för den här informationen?

Jag tror att Tajuu kage bunshin i motsats till Kage bunshin är lättare att använda för stora mängder kloner, snarare än de 4-10 kloner som vanligtvis används i stridsituationer, sedan igen i början använder Naruto Kage bunshin istället för Tajuu kage bunshin för att slåss Mizuki, så jag kan ha fel men som sagt det tror jag.

Skillnaden mellan de två jutsu är att du får erfarenhet och kunskap från andra kloner, (när naruto lärde sig rasen-shuriken jutsu). Förutom att dessa kloner faktiskt kan ta på sig en person och reagera annorlunda i samma situation (under ninjakriget kan du se att varje klon agerar på egen hand när naruto distribuerar dem), det är den största skillnaden. Tajuu uppfanns för smygändamål (hämtning av data). En ninja kunde skicka in klonen för att hitta information och sedan släppa jutsu från ett säkert avstånd och behålla den kunskap som klonen lärde sig. Anledningarna till att det förseglades, min gissning är oseriösa kloner som utmattade chakra och inte kunde släppas.

1
  • tajuu och kage är samma jutsu, de ger både kunskap till användaren. tajuu är för massa, mass skuggklon teknik det lades till av naruto

Kage bunshin no jutsu gör den mängd kloner du vill ha med ett överskott av chakra för att fortfarande använda jutsu. Medan tajuu kage bunshin ingen jutsu gör en enorm mängd med tillräckligt med chakra för att hålla klonerna och kan inte kasta mycket jutsu