Anonim

Concept Art & Recoder feat. Desiree Dawson - Run True [HQ Edit]

Cyber ​​City Oedo 808 råkar vara en av mina favoriter och jag undrade var jag skulle kunna köpa sådana titlar, eller vilka onlinetjänster kan vara värd för dem för streaming?

Förra gången jag försökte var en skiftig kille (eller tjej) som sålde vad som såg ut som en riktig DVD publicerad men visade sig vara fruktansvärda kopierade DVD-skivor på Amazon för länge sedan.

1
  • Bra fråga. Jag gillade den här utställningen en anständig mängd tillbaka när jag var yngre och den har varit slut på tryck under lång tid och är svår att hitta. För vad det är värt tror jag att detta är den riktiga DVD-apparaten; den utgivare som listas är US Manga Corps, som var den verkliga utgivaren, medan den andra uppsättningen jag hittade publicerades av "DVD, LTD.", som låter som en front för någon kille i hans källare som bränner skivor från en VHS-inspelning.

Har inte sett det i evigheter! Eftersom det är lite äldre kommer du förmodligen att ha svårt att hitta en plats att köpa eller streama den idag.I USA distribueras den faktiskt av US Manga Corps. Men deras förälder, Central Park Media, ansökte om konkurs 2009. Några av deras licenser såldes till andra distributörer, men den här har gått ut och har inte plockats upp igen så långt jag kan hitta.

Jag tror inte att jag har min DVD längre för att ge dig ett produktnummer, men en eBay-sökning kan ge dig någon som vill ladda ner deras kopia. Var naturligtvis försiktig var du köper från som med något på eBay. De vanliga platserna jag skulle gå för att köpa (Right Stuf, CDJapan) hade det inte.

2
  • Strömning av olicensierad anime (exklusive den relativt lilla mängden public domain-innehåll) är fortfarande olagligt i större delen av världen, och under alla omständigheter brukar webbplatserna som gör det vara ganska skumma. Som sådan har vi ett fullständigt förbud mot att länka dem på den här webbplatsen. Jag redigerade den delen av ditt svar. Resten av ditt svar är dock bra.
  • Vilka källor använde du för att kontrollera det? Jag har aldrig kunnat spåra sådana saker.