Anonim

Beast Wars II Opening

Anledningen till att jag frågar beror på att serien, Digimon Universe: Appli Monsters, annonseras som inställd i framtiden 2045 och att sista tidpunkten (för närvarande, åtminstone) för Digimon Adventure-tidslinjen är 2026, den ökända epilogen i slutet av Digimon Adventure 02. Detta skulle lämna 19 år mellan Digimon Adventure 02-epilogen och avsnitt 1 av Digimon Universe: Appli Monsters, "Sökresultatet är Haru Shinkai! Gatchmon visas!"

Den sexdelade Digimon Adventure tri-filmserien sägs vara inställd 2005, med den slutliga filmen Digimon Adventure: Last Evolution-Kizuna som spelades 2010.

All hjälp skulle uppskattas mycket

Nej det är det inte. Digimon (inte Appmon) i Appmon är uttryckligen fiktiva, även om en Agumon lämnar sitt videospel vid en tidpunkt. Dessutom visar Adventure-epilogen en värld där alla har Digimon, men i Appmon är det en värld som liknar vår egen.

(En annan anmärkning: Att "år 2045" i början av varje avsnitt citerar en viss AI-forskare som inte fastställer inställningen. Appmon antas vara inställd 2016.)

1
  • OK tack. Jag hade inte sett någonting av just den här showen och försöker för närvarande fånga upp alla olika anime