Anonim

Unohana går från att vara den mest blodtörstiga, sadistiska krigaren i Soul Society till att vara en snäll, moderlig person som går ut ur hennes sätt att läka och hjälpa andra, till och med fiender, och som försöker undvika och förhindra slagsmål. Är allt detta en handling?

Jag förstår att hon väntade på Zaraki, men hon kunde ha gjort det utan att bli motsvarigheten till Moder Teresa. Har hon verkligen förändrat sig om andra, och i så fall varför?

Unohana var First Kenpachi flera medlemmar av 11: e divisionen fruktar henne, och det gör också några få av hennes medkaptener, enligt de tidigare kaptenerna för 5: e och 7: e divisionen.

Ingen kapten vill gå på sin "Bad Side" som -

Spoiler -

Retsu Unohana ( , Unohana Retsu), tidigare känd som Yachiru Unohana ( , Unohana Yachiru), var kaptenen för fjärde divisionen i Gotei 13. Hon var en av de äldsta och mest erfarna kaptenerna, och var Soul Society bästa läkare, liksom den första personen som använde namnet Kenpachi. [2] Hennes löjtnant var Isane Kotetsu.

källa - http://bleach.wikia.com/wiki/Retsu_Unohana

Och det finns ingen information att hitta om hon förfalskar sin medkänsla, men jag kunde hitta -

Spoiler varning -

Men efter avslöjandet av hennes förflutna som den första Kenpachi och Shunsui Ky raku som uppmanade henne att dra nytta av sin erfarenhet från dess, återgår Unohanas personlighet till hennes ursprungliga våldsamma och blodtörstiga natur; när hon väl träffat Kenpachi Zaraki, kommenterar hon hur ärret kvar på hennes bröst orsakade hennes smärta bara från ljudet av hans röst.

Tyngdpunkten är min, källa - http://bleach.wikia.com/wiki/Retsu_Unohana

Någon tidpunkt i det förflutna kallade hon sig Yachiru Unohana [13] och var känd som den mest djävulska brottsling som någonsin funnits i Soul Society. [14] Genry sai Shigekuni Yamamoto sökte efter henne och hon gick med i honom och blev en av de grundande medlemmarna av Gotei 13. Unohana lade grunden till vad som skulle kallas 11: e divisionen och blev dess första kapten, liksom den första Kenpachi . Vid någon tidpunkt i det förflutna lärde Unohana medicinsk teknik av Tenjir Kirinji som ett sätt att förlänga strider

källa - http://bleach.wikia.com/wiki/Retsu_Unohana

Citaten ovan skulle indikera att hon på något sätt har förändrat sig efter att ha gått med i Gotei 13 och grundat 11: e divisionen, men på något sätt visar hon henne fortfarande mer menacing sida.

2
  • Jag undrade vem Akihiko Okudaira är tills jag läser att den kommer från blekmedelfanfiction.wikia.com. Om jag var du skulle jag välja en mer auktoritativ källa att citera från.
  • @Gao Jag har redigerat min fråga med en mer legitim källa och redigerat mitt svar därefter.