Anonim

Topp 10 anime där Badass huvudkaraktär överraskar tjejerna

Jag avslutade avsnitt fyra just nu. När Suou blev entreprenör på tåggården, fick hon en entreprenörs rationalitet, eller behöll hon sina känslor som Hei? Det här är förvirrande för mig.

1
  • Det har visats i den senare serien att av olika entreprenörer att de har känslor. Det är inte så att entreprenören tappar sina känslor när de får sina krafter, det är att de känslorna inte spelar en framträdande roll i sina tankeprocesser. Med andra ord logikar de framför sina känslor och tänker vanligtvis bara för sig själva, såvida det inte är nytta för dem att hjälpa andra.

Entreprenörer tappar inte sina känslor, de blir bara mer logiska vilket strider mot känslor, det finns bevis som stöder detta men uppenbart är det med Mina vars sexuella preferens är gentemot kvinnor men hennes obeisance är sexuell kontakt, som att kyssa, endast med män ändå kommer hon att kyssa kvinnor, medan det mesta är att "bli av med smaken" från att kyssa en kille som hon känner mot Yoko.

Med Suou, senare i serien när hon, Hei och Juli är på hotellet, när hon och Juli ligger i sängen och Juli har somnat erkänner hon för Hei att trots att hon är en entreprenör hatar hon honom.

Hei och Suou är också att de inte är ordentliga entreprenörer, eftersom båda får sina befogenheter från Bai som först går samman med Hei under himmelens krig med hjälp av sina entreprenörsbefogenheter och dras sedan in i Meteor Core runt Suous hals när Hei fångades i den fällan och Hei har alltid varit rationell sedan innan han blev entreprenör så han kunde stödja Bai så att hans personlighet inte är resultatet av Bai