Anonim

Ed Sheeran - Afire Love [Official Audio]

I anime får vi inte veta vem som dödade Alice, men jag är säker på att det gör det i mangan, så jag vill veta vem den verkliga mördaren är. I Pandora hjärtan anime, Vincent Nightray var där när Alice dödades. Gör det honom misstänkt i Alices död?

Ingen dödade henne. Alice begick självmord

När Jack försökte få Oz (B-Rabbit) att förstöra världen

Från Alice / History-sidan i wikien:

Alice orolig när hon kunde känna faran för att situationen sjunker in, och så tog hon en sax från bordet i närheten ... Plötsligt kastar Alice saxen i hennes bröst och begår självmord för att förhindra att avsikten kan ta över hennes kropp och ge [B-Rabbit] mer kraft att förstöra världen.

Naturligtvis anges detta bara i mangan eftersom anime bara verkligen går i detalj med sambandet mellan Alice och Avgrundens avsikt och inte visar vad som verkligen hände under trakten av Sablier eller den verkliga gärningsmannen.

I Vincents historia, under tragedin i Sablier, anges att han anlände efter att Alice dog innan han sprang för att hitta Gilbert. Delen i anime där Break är med avsikt och hon går sönder när Vincent dyker upp är efter att Sablier hade fallit i avgrunden och Alice redan var död.

Sidorna som listas kommer att innehålla tunga spoilers eftersom anime bara stannar halvvägs och jag tror att de två sista avsnitten faktiskt avviker från mangan - åtminstone säger Wikia i trivia för Avsnitt 24 - Kyrie att det är fyllmedel.

Denna epsisode är att säga att detta är ett fyllmedel. Detta händer aldrig i mangan vilket gör det till ett fyllmedel.