Anonim

NUNS 3 - Del 6 - Fem Kage-toppmötet - kallt krig

När jag tittar på dessa fillerepisoder undrar jag, varför levde Danzo fortfarande, efter att ha gjort alla saker han gjorde mot The Third? Han gömde en trä-stilanvändare, han försökte mörda Sarutobi (inte ens en gång), han försökte locka Anbu-styrkorna att gå med i federationen, han försökte manipulera Hokage-valet efter Minatos död, och så vidare (bara från dessa några avsnitt utan att nämna hela "rivaliteten" mellan dem).

Den tredje var medveten om situationerna, eftersom han varnade Danzo många gånger. Så även om han var medlem i Hokages råd, varför tål Sarutobi den respektlöshet och fara som kom från Danzo? Jag skulle ha varit nöjd även med ett förbud från byn, men med tanke på vad han hade gjort kunde Sarutobi ha eliminerat Danzo utan några ansträngningar.

Danzo skyddade på sitt sätt det gömda bladet.

Danzo skulle normalt göra det "smutsiga arbetet" och hantera det "black ops" i det dolda bladet och därmed hålla byens tjänstemän rena.

De hade sina meningsskiljaktigheter, och ja Danzo agerade för att avyttra det tredje och ha kontroll över det dolda bladet, men Hiruzen trodde alltid att allt han gjorde var för det bästa i byn, så han lät det glida.

4
  • 2 visas också att hiruzen har en mycket mjuk sida. Även efter att han fick reda på Orochimarus onda handlingar försökte han inte döda honom.
  • @debal - Det berodde mer på att Orochimaru var hans student och han inte kunde komma överens om att döda sin egen student. Mjukhetsdelen hade bara lite effekt i detta specifika fall.
  • @RJ och Danzo var hans lagkamrat
  • men då kan vi säkert anta att i slutändan praktiskt taget Danzo orsakade Sarutobis slut ...

Danzo hade Shisuis Kotoamatsukami. Han hade också Hashiramas celler, vilket gjorde det möjligt för honom att använda jutsu till sin fördel med regenerering. Så det finns en möjlighet att även om Hiruzen ville döda honom, kunde Danzo ha använt Kotoamatsukami för att manipulera Tredjans tankar om honom.

2
  • Jag tvivlar på Shinobis Gud som leder otaliga uchiha kan manipuleras av icke uchiha sharingan användare.
  • @NamikazeSheena va? Vad har det att vara en Uchiha att göra med det? Danzo var i Sarutobis nära krets. Dessutom hade han tillgång till flera Sharingan och hade kunskap om dem över genomsnittet. Det är makt. Och om manipulated by non uchiha .., Kotoamatsukami är inte ditt dagliga manipulationstrick.

Sarutobi är en väldigt utmanande man, han tänkte förmodligen bara att han skulle ge Danzo tvivel och tro att åldern skulle ge honom visdom och han skulle se att han hade fel,

synd att det aldrig hände