Anonim

ENORM SHOPPING HAUL

Vad är hennes kraft?

Varför påverkades inte Miyamuras syster, Yamada, och presidenten av hennes minne?

Jag förstår att hon kanske inte kunde radera Yamadas minnen, men hur undvek den andra minnet?

Den 7: e häxkraften är makten att glömma allt om häxorna.

Miyamuras syster sprang bort från henne och flydde så att det inte påverkades. Hon har inte återvänt till skolan sedan dess.

Yamadas kraft vände om kraften och alla andra glömde bort honom och häxorna.

Presidenten påverkades inte eftersom studentrådets president är den enda studenten som kan vara immun mot häxornas befogenheter.

Det finns en del fanspekulationer om att presidenterna är människor som har Yamadas makt, eller har haft.

7
  • Jag ska försöka hitta den exakta scenen där det nämns studentrådets ordförande senare, men jag är på arbetsmaskin ^^
  • Jag antar att jag också borde fråga vad exakt gjorde den 7: e häxan? Om hon inte kyssade Yamada, hur aktiverades hennes krafter? Jag hittade också den del där Prez säger till Yamada att det bara är en "järnklädd lag" som bara presidenten kanske känner till de 7 häxorna.
  • Jag börjar bli mer nyfiken på denna absoluta lag där den enda personen som kan känna till alla de 7 häxorna är presidenten. Om både Tamaki och Yamada lärde sig om den 7: e häxan från Miyas syster, hur visste då häxan att de visste? Till och med presidenten har inte denna kunskap, varför han frågade Yamada.
  • åh ja, jag glömde att hon faktiskt inte kysste honom. Jag har en känsla av att plotpunkten kan avslöjas när Yamada hämtar den andra boken som beskriver häxorna. Jag skulle säga att den 7: e häxan förmodligen hörde alla huckusen som Yamada gjorde runt skolan och fick reda på det sättet. Jag har dock inga fasta bevis för det
  • 2 Ingen Yamazaki (presidenten med fyra ögon) påverkades av den sjunde häxans makt och glömde bort leona (miyamuras syster) och häxorna drev sedan den sjunde häxan (saionji rika) honom till att bli president

Den 7: e häxans kraft är minnesmanipulation. Hon / han har också makten att se häxorna från eleverna i skolan. Denna kraft avslöjades i den andra häxkrigsbågen när Yamada blev den sjunde häxan.