Anonim

Cyberpunk Gameplay del 5 | Möte med Dexter DeShawn efter livet | Kuppen

När det gäller efterlivet som vi ser i Angel Beats! anime, jag har många frågor, men jag tror att vi kan packa dem alla som "vad är specifikationerna för efterlivet?":

  • Är invånarna begränsade till skolområdet? Kan de säga gå någonstans riktigt långt borta?
  • Är den här världen baserad på en verklig plats i den levande världen? Existerar till exempel den här skolan någonstans?
  • Do Allt personer som dör av ånger hamnar här? Visst dör miljontals människor på det här sättet, och jag är ganska säker på att vi aldrig ser mer än några tusen.
  • Är där Övrig efterlivet världar? Eller hamnar alla på samma plats?
2
  • Trevlig fråga ... jag antar att du inte är klar än, för den största delen av dessa frågor besvaras senare i anime och jag vill inte förstöra det roliga;)
  • @ Vogel612: Tja, jag är ganska klar med anime. Jag är bara för dum för att inse det XD. Jag har inget emot spoilers: D

Så för denna massa frågor kommer jag att använda spoilerblock som de förklaras i anime.

Begränsningar till skolområdet:

Om jag minns rätt nämnde Yuri något som "bakom skolgränserna finns det ett stort och brett område med ingenting annat än gräs" och att hon försökte fly men kunde inte.

Baserat på vilken plats som helst:

I allmänhet är byggnader delvis baserade på verkliga byggnader eller generiska. Jag antar att den här skolan är en trasa matta i flera byggnader blandade, förutom att den underjordiska anläggningen naturligtvis är;)

Varför inte alla / andra världar efter livet:

Tja, alla som dör med ånger verkar gå till en viss plats, där de kan komma över dessa ånger och leva ett nytt, orört liv. Dessutom är de flesta elever bara "fyllnadsmaterial" / "bakgrundsljud" för att skapa en perfekt miljö. De skapades av "Programmeraren". Den här personen ville skapa en perfekt värld för studenter att rensa sin ånger. Således är skolan endast för studenter. Det betyder att en del av japanska gymnasieelever kommer till denna speciella plats som skapats för dem. För andra människor som dör av ånger måste "det" finnas en annan plats att gå.