Anonim

Rosblad mjölkbad / rosvattenframställning / massor av ros i min trädgård / naturlig hudvård med rosenblad

Erbjuder mjölk regenerativa möjligheter? Jag har aldrig sett det i anime men i det senaste kapitel 858 i mangan visas följande scen.

Nu har jag inte läst mangan länge, jag började bara läsa efter dressrosabågen men jag såg anime fram till den tiden och jag minns inte att jag någonsin sett något liknande.

Är det här en djävulsk frukt? Ett munkavle?

10
  • ja, jag kommer inte heller ihåg att det har nämnts som en "läkning" -mekanism förutom att fixa bäckben på grund av kalcium som den innehåller. Jag tror att det bara är ett munkavle baserat på mjölkens hälsomyter och det är därför det lyckades återställa luffys tänder. Jag tror att det bara fungerar i Brooks fall.
  • Ja, jag blev ganska besviken. Jag menar att Luffy har fått flera anmärkningsvärda ärr genom åren som bevisar de prövningar han gick igenom på sin resa för att vara piratkung ärr i ögat, ärr på bröstet, den saknade tanden. Sedan oh his tooth can just grow back because milk.
  • @Kaz Tja, hans ögon ärr är självtillförda som barn. Bröstkorgen inträffade / representerar Ace. Tanden är ... jämfört med de andra ... obetydlig.
  • @Proxy det fungerade inte riktigt i Brooks-fallet tidigare om jag minns rätt. Brook trodde / kände att det gjorde och Chopper kallade honom på det. Nu ... det roliga.
  • @KazRodgers ja, på ena sidan förstår jag varför oda gjorde det och realistiskt sett var detta det enda "rätta" sättet luffy kunde ha fått tillbaka sin tand så jag är inte förvånad över varför oda drog av den. För mig personligen skulle jag ha älskat det om luffy stannade utan det, det ger honom lite mer karaktär och fungerar som en återstod av hur lätt saker kan bli fel.Synd skulle ha varit ett annat trevligt sätt att distansera sig från andra shounen mangahjältar

Det är en munkavle och gäller faktiskt bara Brook och Luffy. Kalcium i mjölken är bra för ben och Brook är inget annat än ben (Det nämns vid Thriller Bark, även i anime) och Luffy har enorma regenereringskrafter när han äter eller dricker (kom ihåg Alabasta när han pumpade vatten i sin nästan döda torr kropp).