Anonim

I SEE STARS - Murder Mitten (Raw & Unplugged) Phases - Official Music Video

jag tittade på JoJos bisarra äventyr och i avsnittet där Jonathan dör tar Erina ett slumpmässigt barn.

När del 2 började, hur ärvde Josef Hamon från Jonathan om han inte är direkt släkt med honom?

Han ärvde Hamons förmåga från

Hans mamma Lisa Lisa. Hon är en expert Hamons användare. Eftersom de har en annan Hamons användare än Joseph i sin familj, är andelen Jonathan ärvt Hamons ganska stor. Även hans far, Goerge Joestar II, var son till Erina Joestar. Men George Joestar II ärvde inte Jonatans Hamon-förmåga. I stället har hans son, Joseph Joestar, Hamons förmåga.

Men från Wikia stod det att han fick Hamons förmåga från

Jonathan Joestar. Den unga Joseph utvecklade tidigt en förmåga att använda Ripple som ärvts från sin farfar och visade den först när Speedwagon kidnappades.

Här är en video på YouTube när han använde Hamon för första gången

En användare från JoJos Wikia-sida förklarar det också.

Hans far är Jonathan och Erinas son, George II. Lisa Lisa är den som inte är släkt. Men jag förväntar mig att ha lite av Lisas blod hjälpt till att lära sig det snabbare.

Joseph är Jonatans ättling. Erina var redan gravid när de gick ombord på det fartyget, det slumpmässiga barn hon räddade senare gifte sig med sin son och födde Joseph.

"George Joestar II föddes bara några månader efter att hans far dog av Dio Brando. Hans mor, Erina, var gravid vid tiden för Dios överfall och uppfostrade George främst av sig själv. Han växte upp för att gifta sig med barnet som räddades av Erina vid den tiden. Tillsammans hade de en son som heter Joseph Joestar. " Hämtad från JoJos wiki-sökning med bizzare-äventyr

George Joestar II antyddes att ha hamom av speedwagon själv. Han sa att George var en vanlig man, men han hade förmågan till en Hamon-mästare, vilket innebär att om han hade fått undervisning så skulle han ha kunnat kontrollera sin hamon efter behag. Troligtvis hade George samma upplevelse av hamon som hans son hade innan han hade gått igenom hamonträning. Så i grund och botten submedvetet använda hamon utan att inse det. Så han ärvde i grunden från båda sina föräldrar.

1
  • detta svarar inte riktigt på frågan, eftersom frågan går under antagandet att Joseph inte är blodrelaterat till Joestar-linjen. OP insåg inte att Erina var gravid redan när de tog fartyget, så han / hon trodde att hon bara uppfostrade barnet hon räddade och inte hade någon riktig Joestar-ättling. Huruvida George hade Hamon har ingen betydelse för denna fråga.