Anonim

10 farliga kvinnor som kan sparka dig

Så lyckliga kommentarer kommenterade faktiskt min nyfikenhet.

Uhm, ja, men de behövde inte ändra serietiteln till Bleach Shippuden på grund av fyllmedel. När det gäller Bleach hittade jag fyllbågarna, Fake Shinigami Arc och Zanpakuto Rebellion Arc, bättre än huvudbågarna. De två Damsel in Distress-bågarna, en vardera för Rukia och Orihime, släpade för länge. Till och med "nivå 3" -striderna, som den mellan Ishida och Cirucci, fortsatte i ungefär tio avsnitt. Lycklig 5 december '13 kl 14:12 - Har Naruto-anime avvikit från mangan

Det finns många serier där ute som håller långa / sträckta strider, såsom Bleach, Naruto, Dragon ball. Men vilken serie har för närvarande rekordet för den längsta striden? Och jag talar inte om det i stridstal. Jag pratar om att faktiskt slåss på skärmtid och hur mycket avsnitt det sträcker sig över.

10
  • Det kan vara svårt att avgöra och kommer alltid att ha möjlighet att ändra, vilket gör det gamla svaret föråldrat.
  • @MiharuDante Det definitivt inte .. Det är ganska specifikt på det ...
  • Problemet med denna fråga är att man (i princip) måste ha kunskap om all anime som någonsin skapats för att kunna svara rätt på den. (Enligt min mening är det också trivialt och ointressant, men det är ingen anledning att stänga en fråga.)
  • Här är hela striden VS Freeza-striden i sin helhet.