Anonim

Code Geass Sequel News Slutligen på fredag ​​??, KonoSuba SÄSONG 3 ?, Keijo blir riktig sport!

I en annan fråga klargjordes det att Lelouchs tvåögon Geass är att visa att Lelouchs Geass-makt växer och att stoppa sin fars planer. vad återstår av det att förstå är, förutom den "växande makten", finns det någon skillnad i Lelouchs Geass-krav från tidigare? Jag menar, i Mao-fallet till exempel när hans Geassh nådde gränsen och vände sina två ögon kunde han inte styra det längre, men i Lelouch-fallet ser vi ingen skillnad i användningen av hans Geass, så förutom det oundvikliga Geass växande kraft var det skillnad i Lelouchs Geass att använda när han har två Geass-ögon?

0

Jag har en teori om detta.

Geass består av tre steg: Normalt stadium -> Förlorat kontrollstadium -> Båda ögon scenen.

Poängen med det tredje steget är att, bara i detta skede, kan användaren slutföra sitt kontrakt och bli en kod. Lelouch och alla andra Geass-användare visar inte någon skillnad i hans / hennes effektnivå eller nya förmågor, eftersom detta steg endast anmärker användarens nya kapacitet att bli en kod.

Efter att ha tittat på anime två gånger (och Akito en gång) tror jag att det är vettigt och det finns inte (såvitt jag kommer ihåg) något som strider mot det.

4
  • Det verkar som om du missade en stor sak, i Mao-fall när han kom till (det du kallade) två ögon fas förändrades hans förmåga - han kunde läsa tankar även från mil än vanligtvis, inte bara "att komma ur kontroll" så - är Lelouch-kontrollförmåga ändras eller uppgraderas på något sätt?
  • Denna uppgradering inträffade före förlorat kontrollstadium. C.C sa att Mao's Geass blev starkare efter varje användning (samma som Lelouch och andra användare, eftersom detta är en Geass allmänna regel) och vid den tidpunkt då Lost Control-steget började kunde han läsa tankar även för mil från honom. Såvitt jag vet fick Lelouch ingen anmärkningsvärd uppgradering på sin Geass efter varje användning, men poängen är att förmågaens uppgradering av Geass-användare sker mellan Normal stage och Lost control stage. När förlorat kontrollstadium börjar har hans / hennes förmågor redan nått det maximala.
  • Faktum är att OP: n för frågan som du länkade redan sa vad som är uppgraderingen av Lelouch's Geass: som C.C sa kommer Lelouch att nå en punkt att även kontaktlinser inte kommer att kunna innehålla sin Geass. Så här är vad du letar efter.
  • du kontraherar dig själv, i svaret säger du att förlora kontrollen över geass är ett steg och sedan i kommentarerna säger du det faktum att lelouch behöver kontaktlins (med andra ord förlorad kontroll o geass) är en uppgradering, detta "steg" händer med alla som har geass, i mao-fall kan han inte stänga av sinnesläsaren så mycket som och i lelouch-fall kan han inte stänga geass i hans ögon.