Anonim

NIDHOGG !!

Varför hatas Naruto så mycket när byn hade så många Jinchurikis tidigare? Visste de inte riskerna med att ha ett tailed djur så nära?

2
  • Mitt minne är vagt men fanns det inte en överenskommelse om att ingen nämner för Naruto att hans kropp används som rävfartyg? Det kan ha varit en faktor i att människor inte pratade helt med honom.
  • Hej välkommen till A&M. Hur långt är du redan i serien? Detta kommer att förklaras ganska bra under hela serien, och förklaringar kan mycket väl skämma bort dig.

Egentligen hatades han främst för att Kyubi attackerade byn och orsakade död för den 4: e Hokage.

Eftersom han var dess fartyg har bybornas hat för Kyubi överförts till Naruto själv.

Först och främst hatade de inte honom utan de var rädda för honom, för han hade en halv av Kyubi-förseglingen i sig.


Glöm inte ett faktum att Kyubi användes i två strider som mycket påverkar byns framtid. Han kallades av Madara under strid med Hasshirama och släpptes under födelsen utanför Naruto av Obito. Detta var faktiskt en av de mest förödande attackerna mot Konoha hittills. Många människor dog under denna kamp, ​​till exempel Iruka's föräldrar och The Hokage Minato. Dessa händelser gör att människor i Konoha bara ser som en symbol för förstörelse, död.


Jag tror inte att han var hatad i sig, men jag tror att de var rädda för honom eftersom han användes som ett fartyg och de visste det. Dessutom kan det ha varit för att han bara var ett barn utan föräldrar och bodde ensam.

Folk hatade Naruto för att han hade 9-svansarna förseglade i sig, vilket gjorde honom ledsen, arg och avundsjuk på Sasuke, och Sakura hatade honom.

1
  • 2 Hej, medan det är sant att han hade 9-svansarna förseglade i sig, kan du redigera och ge några referenser om "att göra Naruto ledsen, arg och avundsjuk på Sasuke"? Tack.