Anonim

Water Ionizer Reviews - Under $ 1000 Water Ionizer Reviews - Secret Scam Exposed!

I GTO förvandlas vissa karaktärs ansikten till konstiga / läskiga ansikten.

  • I avsnitt 35, när Onizuka deltar i ett bröllop och fejkar för att vara brudgummen, frågar han bruden om det inte stör henne. Hon och hela familjen gör detta konstigt haj ansikte:

  • I avsnitt 40, när en liten flicka som vi känner i kärlek till någon, kommer och knackar på Yoshikawas och Uehara dörr (under Okinawas resa):

Vad betyder det för denna omvandling? Vem är de människorna med hajtänder?

Flickan i avsnitt 40

Flickan i det andra avsnittet är Kumiko Fukada.

.

Anledningen till att hon har hajtänder är att Fukada är skrivet och betyder "(stor) haj", därför gör författaren ett ordlek (Källa)


Trots att hon bara dyker upp denna gång i anime, är hon mer närvarande i mangan:

I både anime och manga finns det ett avsnitt där Murai får ett brev från en flicka som namnet börjar med bokstaven F. Flickan som spelar medlaren, Kujirakawa Fuyumi, är faktiskt den som skickade honom brevet, medan Murai lockas av en annan tjej.

I anime heter denna tjej Aoi Fukada medan i mangan är denna tjej Akane Fujita.

Till vänster Aoi Fukada. Till höger Akane Fujita

I slutet av kapitlet, i mangan, får vi reda på att Murai har förvirrat Aoi Fukada och Kumiko Fukada. Eftersom Aio inte heter så i anime fanns det ingen sådan ordlek, därför såg vi aldrig denna del av berättelsen animerad.

Närvaron av denna tjej i det 40: e avsnittet kan bara vara en referens till mangan.


Flickan i avsnitt 35

Så länge som detta bröllop inte händer i mangan kan vi bara anta, men eftersom hon verkligen ser ut som Kumiko Fukada så vi kan gissa att det här är samma tjej.

Spelordet är detsamma som för Kumiko: eftersom alla är Fukadas familj heter Fukada, har alla samma hajtänder som Kumiko som om namnet orsakade att denna familjeegenskap var ärftlig

Jag såg bara några få GTO-anime, men jag läste mangan till slutet. Flickan på den sista bilden är Fukada Kumiko ( ). Kanji (fuka) betyder haj.

Jag vet inte om det finns i anime eller inte, men i mangan har Kumiko en förälskelse på Murai Kunio. På grund av en serie händelser tycker Kujirakawa Fuyumi att Kunio också gillar Fukada. Först hittar Kunio ett kärleksbrev i sitt skåp. Avsändarens namn raderades och endast ordet F finns kvar i den översatta mangan (kanske ordet Fu i den ursprungliga mangan). Senare ger Fuyumi honom fler kärleksbrev och sa att det är från hennes vän (Fumiko) som är väldigt blyg. Kunio gillar faktiskt en annan Fukada med olika kanji, Fukada Aoi ( ) som bara visas i mangan. Kanji av Aoi's Fukada är vanligare än Kumiko, så Kunio tycker att det är Aoi som Fuyumi betyder. Men senare tror han att det är Fuyumi som skickar kärleksbrev. Så han säger till Fuyumi att han inte kan acceptera flickans känsla eftersom han redan har haft någon han gillar.

Sedan berättar Fuyumi för honom att det var Fukada (Fumiko) som skrev breven. Fuyumi ger Kunio en filmbiljett och ber honom träffa Fukada i en teater. Filmbiljetten är till Jaws-filmen, en berömd skräckfilm om en jättehaj. Observera att Fuyumi också har en dold förälskelse på Kunio.

Senare blev Kunio chockad när han ser den riktiga Fukada som skickar honom kärleksbrev via Fuyumi.

Du kan läsa hela historien i mangakapitlet 73, 74 och 75 (några sidor i början).