Anonim

Krokodil förklarade att han har tränat sin Logia så långt att han kan aktivera sitt sandförsvar från reflex. Kan någon berätta för mig vilket kapitel / sbs det här är? Jag kommer inte ihåg det och jag behöver det för en video.

Kolla upp:

Episode 110: 'Merciless Fight to the Death! Luffy vs. Crocodile' 

Referens: http://onepiece.wikia.com/wiki/Chapter_178

Men när Crocodile fortsätter att försöka förklara för Luffy varför han aldrig vinner, avskär Luffy honom genom att klocka i ansiktet med en hömakare, att även om han inte gör någon fysisk skada stänger han krokodilen upp och gör honom upprörd. Innan de tre minuterna är slut bestämmer Crocodile att han är klar med att spela med Luffy, även om Luffy säger att han har kämpat på allvar hela tiden. Han visar sedan upp sin första imponerande attack - Desert Spada (Desert Sword på italienska). Det skickar ett sandstrå mot Luffy som han återigen undviker. Krokodil komplimangerar Luffy för sina fina reflexer och hävdar att om den hade träffat honom, skulle han verkligen ha dött. Krokodil förklarar äntligen för Luffy varför han aldrig vinner - till skillnad från Luffy, Krokodil tränade sina Devil Fruit-krafter så att de behärskade dem. Han hävdar att någon djävulsk fruktkraft kan vara kraftfull i en kamp så länge som någon vet hur man använder dem ordentligt. Crocodile säger till Luffy att om han har ordentlig träning kan även hans färdigheter vara lika formidabla som alla andra - men hävdar att Luffy inte är där, precis som alla andra dårar som slösar bort tid besatt av sina förmågor Krokodil attackerar igen direkt efteråt med Desert Girasole (Desert Sunflower), vilket skapade en stor grop av kvicksand som Luffy precis råkade stå i. Han flyr dock med en annan bazooka.

Chapter 178 page 5 of manga 

2
  • 1 nah, scenen jag letar efter är där han specifikt talar om att logier reagerar. Jag tror att han säger något om hur logianvändare tränar sig i att reagera på attacker reflexivt
  • Läste du avsnittet ovan? det är nästan detsamma som det du letar efter. Croc sa där "om han har ordentlig träning kan även hans färdigheter vara lika formidabla som alla". Men om det inte är det. Jag kan inte tänka mig någon del att han säger det. hmm.