Anonim

Ripple XRP CRYPTO Nyheter: XRP Killers? HA | JPM, Bancor, RTGS | Förvaring, utlåning, handelstillväxt

Jag tittar på Bleach med alla fyllmedel, problemet är att The New Captain, Shusuke Amagai Arc avbryter historien. Så min fråga är var kan denna fyllbåge passa in mest sömlöst?

Jag har inte sett förflutna där ännu men efter min förståelse av nästa båge efter det fortsätter från efter Ichigos kamp med Grimmjow i Las Noches som anges av wikipedia

Episodernas komplott fortsätter att följa Ichigo Kurosakis och hans kompisers kamp mot Espada, den starkaste av före detta Soul Reaper-kapten S suke Aizens armé, för att rädda Orihime Inoue.

Källa: Wikipedia - Bleach (säsong 10)

Jag minns också i det första avsnittet av säsong 9 berättelsen säger att följande händelser inträffar före smygetillträde till Hueco Mundo. det finns också några bevis som tyder på att det är före detta främst att Tchad och Rukia inte tros ha dödats eftersom det antyds nära slutet av säsong 9.

För att vara fyllare är det inte kanon och det motsägelsefulla beviset är med Tchad och Uryu som faktiskt fortfarande tränade före smyginträdet men de visar att de har sina nya krafter som avslöjades först efter att de kom in i Hueco Mundo (kom ihåg att Tchad utbildades av Kisuke och Kisuke smög Uryu ut ur träningsrummet han var i när han förväntade sig att Ichigo skulle trotsa Soul Society och rädda Orihime)

Om man ignorerar denna motsättning kan man anta att det äger rum innan Orihime kidnappades men efter att Ichigo började träna med Visord (på grund av att han kunde Hollowfy)

2
  • om jag trodde att detta inträffade efter att de kom tillbaka från Hueco Mundo skulle jag undra var Nel är. även om de var tvungna att stanna i Hueco Mundo är effekten av deras avsked nu mycket mindre än vad jag skulle vara för vi vet i förväg att hon inte kommer ut ur Hueco Mundo
  • Det är en av de bågarna där de spontant hoppade ut ur Hueco Mundo-affären till gud vet när, helvete i efterhand kreditgag-sekvenser inte ens Ichigo vet vad det blodiga helvetet pågår

Jag vet att den här frågan är gammal men jag skulle vilja säga att det visas att Tchad använder sin uppgraderade högra arm och nya vänstra arm i fyllmedlet, vilket innebär att det bara kan ha hänt efter hans kamp med den fallna Espada som var när han fick dessa nya krafter.

Början säger att "det här är en berättelse som Kunde ha hänt" vilket betyder, enligt min mening, att det sker i en alternativ verklighet där Orihime inte kidnappades (ännu) och så tränar laget för att bekämpa Aizen när han slutar attackera och därmed fått sina nya förmågor innan en sådan attack skulle inträffa.