Anonim

Saitama vs Genos Fight | One Punch Man | REAKTION

När Ichigo utbildas av Kisuke innebär hans andra lektion att Ichigos Chain of Fate klipps ut, och för att han ska undvika att bli en ihålig måste han bli en Soul Reaper.

Efter att han kommit ut ur gropen som han fastnade nu med sina egna Soul Reaper Powers, börjar Kisuke sedan sin tredje lektion som är en kamp. Mellan början på den andra lektionen och slutet på den tredje lektionen verkar det inte finnas någon punkt där de reparerar Ichigos ödekedja (om det ens är möjligt).

Så är Ichigo tekniskt död för att hans Chain of Fate klipptes?

Jag skulle säga ja.

Det stör inte att "inte låta huvudpersonen dö" härska, för berättelsens huvuddel spelar i de dödas värld (själssamhället).

Så jag frågar om begreppet "död och levande" ens gäller blekmedel? Han kan vara död ända sedan han först blev en Shinigami eller, som du beskrev, så snart hans kedja förstördes.

När det gäller den tid han är i sin kropp och interagerar med de levendes värld, kanske han bara går tillbaka in i sin kropp eller när andra Shinigami går in i en Gigai (konstgjord kropp).

Jag har tyvärr inga bevis för detta påstående, det är min teori.

Jag personligen känner att det bara är vissa händelser i mangan som får läsaren att känna att det har hänt.
Men mangaka är sådana varelser att de kan skapa sin egen logik och göra döda människor levande!
Logiskt om du tänker, då att döda huvudpersonen i en berättelse som går så bra kan det ha en mycket positiv eller negativ inverkan på försäljningen av en manga.
Författaren skapar bara sådana händelser som genererar denna typ av tankar i läsarnas sinne!

Att titta på det på det mest grundläggande sättet: svaret borde vara nej. Kom ihåg att många människor kan se Ichigo (inte bara de speciella som kan se de döda). De visar inte att Ichigo kommer in i en falsk kropp för sitt dagliga liv när som helst. Lämna bara det till Kon i de tidigare delarna av serien.

Minns de 17 månaderna efter att Ichigo inte hade befogenheter (runt Fullbringer Arc) som alla kunde se och interagera med honom. Om det kunde hända, borde han inte ses som död.

Ta det med ett saltkorn, kom ihåg att författaren / skaparen Kubo Tite har varit inkonsekvent med vissa saker tidigare och blir slarvig med sitt skrivande då och då.

1
  • 1 Tja, en shinigami i en Gigai kunde interagera med de levande, vilket är precis vad flera gjorde. Ichigo kan bara vara ett speciellt fall där hans gigai är en verklig människokropp, hans gamla. Återigen vet vi inte ens om Urahara bytte ut ichigos verkliga kropp mot en Gigai, eftersom kroppen normalt dör när kedjan är avskuren. Han kunde dock vara ett undantag för att Shinigami inte har sådana kedjor, men kanske kan Pluses inte gå in i kroppar utan kedjan, men fortsatte att skeva tillbaka till överlevde ichigos-kroppen eller inte, vilket hittills fortfarande är okänt.