Anonim

1St Lady - Missing You Lyrics

I "Death Note: How to use it VIII" står det att

"Även om du faktiskt inte har Death Note kommer effekten att bli densamma om du kan känna igen personen och hans / hennes namn som ska placeras i tomrummet."

Är det möjligt att döda en person även om du inte har en Death Note?

Eller är jag bara förvirrad med orden?

1
  • Jag är ganska säker på att den här regeln hänvisar till saker som hur Light höll ett skrot av Death Note i sitt armbandsur i slutet - om han hade lyckats skriva ett namn på skrotet, skulle den namngivna personen ha dött, även om Light var inte i fysisk besittning av själva Death Note vid den tiden.

Ja, du kan döda någon med Death Note, utan egentligen besitter ett.

Den specifika regeln hänvisade antagligen till Ray Penber-olyckan. Vad de menar är att trots att Ray Penber inte själv hade en Death Note, kunde han ändå manipulera sina kollegor genom Death Note genom att fylla i namnen i blankorna.

Den andra regeln bör läsas i kombination med den första (se nedan) och säga att effekterna av den första delen av regeln inte bara påverkar när ägaren skriver namnen i tomma fält, utan också när någon annan gör det .

Jag tror att du kanske har varit förvirrad över orden "att ha en Death Note", vilket är mer än bara "att hålla en Death Note", antar jag.


VIII

  1. Du kan också skriva dödsorsaken och / eller uppgifterna innan du fyller i individens namn. Var noga med att infoga namnet framför den skriftliga dödsorsaken. Du har ungefär 19 dagar enligt den mänskliga kalendern för att fylla i ett namn.
  2. Även om du inte faktiskt har Death Note kommer effekten att bli densamma om du kan känna igen personen och hans / hennes namn som ska placeras i tomrummet.
1
  • 2 åh ja din rätt Jag tänkte på någon som hade en dödsnot. :) Tack