Anonim

10 bästa filmledtrådar som du helt saknat

I Noein pågår det lite komplicerade kvanttyper. Det finns flera tidsrymden som är möjliga framtidsutsikter för den "riktiga" världen (vilket är en möjlig nuvarande tidsrymd). Gemenskapen mellan alla världar verkar vara Haruka (aka Dragon Torc). Om jag tolkade detta korrekt betyder det att allt hon observerar blir det faktiska resultatet.

Så en av tidsrymdena (La'cryma) bestämmer att de vill offra Dragon Torc. Skulle detta inte orsaka masskaos och någon typ av galna kvantstatus för tidsrymdena eftersom observatören inte längre definitivt kan bekräfta något resultat (dvs.

Jag skulle anta att det de hoppades på är att Noein inte längre skulle kunna uppnå Haruka och bekräfta existensen av Shangri La med det hoppfulla resultatet. Som anges i showen vet ingen vad som skulle hända om Haruka dödades. Alla framtidsutsikter skulle vara möjliga, bekräfta deras egna dimensioners existens och stoppa dess förstörelse.

Mitt problem med "observatör" -idén är att hon såg Lacryma först, skulle inte det bekräfta dess existens ovanför Shangri La?

1
  • Jag håller inte med kommentarerna, det här är ett bra svar.