Anonim

Slap Cut Dribbling Skicklighet för att klara försvarare | Soccer Ground Move / Skill Tutorial

Kan någon berätta vad "djurhållaren" i Yuji Sakai är? Jag tittar på anime (andra säsong) och håller på att avsluta det snart, men jag förstår fortfarande inte innebörden av frasen "keeper".

2
  • Vad hänvisar du till? Vad menar du med "djurhållare?"
  • I sammanhang av Midnight Lost Child

Det är Reiji Maigo.

Det är ett verktyg som skapades mellan de två älskarna (Johann och Pheles) för att ge evigt liv till dem som inte är Flame Haze. Det här är för att:

Johann är en mystiker, medan hans älskare inte är det. De ville att deras liv skulle vara för evigt tillsammans, så detta skapades för att Johann skulle kunna leva för evigt. Detta slår dock tillbaka lite senare som du kommer att upptäcka i serien. I slutändan, efter Sabracs nederlag och slut på Shakugan no Shana, löser detta sig dock lite.

Silver och Reiji Maigo är en kraftfull enhet som Ball Masque vill ha. De försöker använda den senare under säsong 3 för att skapa en port till en annan värld för alla "Guze no Tomogara" (Crimson Denizens). Det finns inget särskilt speciellt med att Yuji har detta förutom att han slumpmässigt var utrustad med det när det förseglades bort från Johann.

Detta beror på Sabrac, som senare hittas en del av Ball Masque och dödas.

Sammantaget är målvakten en källa till oändlig existens som Ball Masque vill skapa Xanadu.