Anonim

TF2: Ny Spy Watch Idea

Jag menar skadorna som gjorts utanför dueller med övernaturliga element eller med någon enhet som gör att spelarna får skada.

Även i normala dueller orsakar hologramen spelarna några skador, även om de är långt ifrån allvarliga, som ser ganska dumma ut, eftersom ett hologram i verkligheten inte kommer att skada dig på något sätt.

Såvitt jag vet visar de första 4 säsongerna av Yu-gi-oh bara hologram, detta förändras under 5: e säsongen eftersom solida saker skapas från hologramen, så i det här är det vettigt att de kan skada, och jag gör inte vet för den sjätte eftersom jag inte tittade på den ännu.

Har det någonsin förklarats hur hologram orsakar skador på spelarna?

3
  • IIRC, det hette Darkness Duel, där spelarna spelar med hjälp av mörkret för att skada motståndaren. Med andra ord är det med kraften i svart magi, förbannelse, sådant sådant.
  • Som jag berättar händer det även i normala dueller, till exempel bland många andra, den här: youtube.com/watch?v=-fKwtB4Pn10 är en vanlig duell där vi kan se att på grund av hologram kan de skickas till marken eller att de sätter ansikten som indikerar lite smärta.
  • En del av mig trodde ofta att de tycktes vinka eller skydda ögonen på grund av ljuset med hög intensitet som ibland sköt på dem. Burst Stream of Destruction kan skada dina ögon OCH dina livspoäng.

I mangan skapade Kaiba Battle Boxes som används Solid vision för att förbättra Duel Monsters och gjorde ett avtal med Industrial Illusions för att producera dem.

Under Death-T (Death Trial), en serie spel som Kaiba skapade för att testa Yugi, använde Kaiba Battle Boxes, för att skapa hologram av monster som kallades i Duel Monsters och Capsule Monster Chess. Den som förlorade ett spel skulle utsättas för illusionen av döden av virtuell verklighet. Han testade den här versionen av Penalty Game på människor och fann att den genomsnittliga personen blev galen efter tio minuters tortyr. Vilket förklarar hur Solomon Mutou skadades i mangan när Kaiba tvingade honom att spela mot honom.

I anime användes Duelling Arenas istället för Battle Boxes och Death-T hände inte.

I anime var Kaiba fortfarande ansvarig för skapandet av Duelling Arenas. Under hela serien antyds det att de monster som kallas inte bara är en hologramprojektion utan Solida visioner. Detta antyder att det finns någon form av konstgjord massa som bildas bakom projektionen. Hur Kaiba lyckades uppnå detta förklaras inte i detalj, men det antyds att han programmerade duellsystemet för att simulera stridsskador, vilket förklarar varför när monster attackerar, det finns chockvågor som känns i luften, och varför när direkta attacker görs mot spelarna, pressas de och ibland till och med fysiskt skadade. Detta kan förklara varför Solomon Mutou skadades under sin första duell med Kaiba i det allra första avsnittet av anime. Även om direkta attacker inte var i spelets regler då, kunde chockvågorna från attackerna mellan monsterna fortfarande kännas i luften. Och den psykologiska chocken att se solida monster för första gången tog sitt verktyg på den bräckliga kroppen av Solomon Mutou, som vid den tiden var en pensionerad gammal man. I avsnittet där Kaiba tog emot Obelisk plågaren från Ishizu bestämde han sig för att testa gudskortets styrka samtidigt som han testade den nya duellskivan med de uppdaterade spelreglerna. Forskaren som arbetar för Kaiba uttryckte oro över beslutet att inkludera direkta attacker i reglerna, eftersom solid vision kombinerat med stridsimulering kan verkligen skada spelarna som deltar i duellen. Detta visas i samma avsnitt när Kaiba kallar till Obelisk och använder den för att förstöra Blue Eyes ultimata drake, samtidigt som han hanterar 4000 poäng av skador på duellbotten. Chocken från den attacken förstörde maskinen. Men om Kaiba inte kallade Obelisk för att vinna matchen kan han ha skadats av attackerna från Ultimate Dragon som duellbotten använde mot honom. Den japanska versionen av anime, gör ett bättre jobb än dub-versionen, för att förklara hur monstren kunde pressa och skada spelarna. Jag antar att de riktiga frågorna att ställa här är, varför ingen stämde Kaiba för att ha skapat en teknik som fysiskt kan skada människor och annonsera den för ett kortspel. Och varför fick barn tillgång till en sådan farlig bit teknik. : D Men jag antar att någon måste skriva den frågan och jag kommer att göra mitt bästa för att ge det bästa logiska svaret på det.

Jag hoppas att mitt svar var till hjälp och roligt att läsa. :)

Min bästa gissning är nedsänkning, som om du spelar ett vr-spel och du håller på att bli attackerad eller något och snälla lite, låt oss vara ärliga här men det är bara för att göra duellerna dramatiska. (Jag pratar om den första och andra serien ')

Det finns holografiska tekniker som gör att du kan "röra vid" hologram med hjälp av en maskin som applicerar tryck på allt som berör hologrammet.

Kanske kan maskinerna som Kaiba tillverkade med de färgglada lamporna göra det i en mindre skala som inte är skadlig.

Det kallas solid vision. De är inte exakt hologram utan mer som en verklig sak med samvete eftersom du kan se karaktärerna interagerar med dem ganska ofta. I DSOD ser vi Kaiba implementera en mycket mer realistisk, kraftfull version av den. Men ärligt talat förklarade de aldrig hur det fungerar. Även i Arc-V kan detta ses.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.