Anonim

A Beautiful Mess - Sonic 2020: Episode Shadow of Water - Sonic Fangame Showcase

Jag undrade om någon visste hur mycket tid Vampire Knight täcker innan Yuki och Kaname lämnar Cross Academy. så från början av berättelsen (natt 1) ​​till när Kaname och Yuki lämnar efter striden. Tänk på att jag bara har sett anime.

Jag antar att den här första delen täcker ett eller två skolår. Den andra natten får dem att fira alla hjärtans dag, och eftersom Japans skolår slutar i slutet av mars innebär det att de nästan är klara med ett läsår. Under resten av berättelsen nämner de skolens saker som final och hur klassen med lägre betyg måste arbeta med dansen.

Så, om det inte täckte mer tid, skulle jag säga att det täckte slutet på ett läsår och sedan ett annat, möjligen slutet av år 2 (för noll, Yuki, etc.) och sedan år 3. Även om Yuki är 15 och noll är förmodligen 16 eller 17 i början, så det gör det bara mer förvirrande. Låter det rätt?

1
  • Jag skulle överväga att det kanske inte följer ett japanskt läsår, för enligt anime.stackexchange.com/questions/2787/… är det förmodligen i Europa snarare än Japan.