Anonim

Kai Harvertz: Var passar han in i Chelsea?

I avsnitt 5, när fienden försökte stjäla sitt svärd, uppstod denna försegling på hans panna.

Vad betyder det?

5
  • Det märket förklaras senare i serien. Vill du veta historien fram till mangan och bli bortskämd?
  • Jag har redan läst mangan men det förklarar inte varför Meliodas hade den sälen. -.-
  • Om du läser mangan vet du vad Meliodas egentligen är rätt?
  • Hur får Meliodas detta sigill?
  • Jag vet redan vad Meliodas är.

SPOILER UPP FÖRAN !!!!!

Det är symbolen för demonklanen. Meliodas är en demon. Denna framsteg förklaras i mangan. Även om det antyds i hela serien, men det visas aldrig riktigt uttryckligen att han verkligen inte är mänsklig förrän efter att Kingdom Infiltration-bågen har avslutats. De tio budorden, en grupp av de mest fruktansvärda demonerna återupplivas. De förseglades för 3000 år sedan, men Meliodas känner dem alla med sina namn. King konfronterade honom och hävdade att han var en demon. Även om han inte svarade är det uppenbart från situationen. Det står också för hans aldrig åldrande kropp. De tio buden känner honom också. Och Meliodas kallar dem faktiskt sina bröder i kapitel 135. Så, ja, han är en demon. Senare i mangan avslöjas hans förflutna och identitet uttryckligen som ett av de tio budorden.

2
  • 1 Så han är verkligen en renblodsdemon? Förresten tack för att du svarade :) Det hjälper är det pussel jag tänker på nu, och säsong 2 av Nanatsu ingen Taizai kommer bättre, titta på det kanske kommer att avslöja, ursäkt för den sena (le) Så jag har en fråga Varje demon hade detta sigill? eller kanske läser jag mangan. Sena uppdateringar -_-
  • Inte mycket har avslöjats om Meliodas eller andra demons ursprung. Men det ser ut som om han är en renblodsdemon som de andra. Och om förseglingen minns jag också att jag såg sälar på andra demons ansikten. Men jag tror att vissa av dem också hade olika tätningar. Så det kan finnas fler än en. Som jag sa är demonerna fortfarande ganska mycket ett mysterium. Vi vet inte mycket om dem än.

Det är symbolen för Demon Clan.
Meliodas är en demon. När han använder sina demonmakter blir hans ögon svarta och Odjurets märke, symbolen för Demon-klanen, dyker upp på hans panna.

Meliodas är en full demon och den äldste sonen till demonkungen. Han kan dödas (Estarossa knivhuggit alla sina hjärtan) men kommer att återupplivas ungefär en månad senare. Jag antar att varje familj av demoner har olika märke, så Zeldris, Estarossa och Meliodas har samma sak. Säg, Derriere har en annan än dem.

Märket betyder att Meliodas och hans bröder är från den härskande klassen eftersom demonkungen har samma sigill eller du kan säga det s eftersom han demonkungens son. Märkena på de andra är en representation av deras bud.

Meliodas är demonkungens oheliga riddare. Han överträdde demonlagen genom att utveckla ett intresse för människor och för detta svek förvisades till den mänskliga världen för att leva som en normal människa.
Något gick fel och försvagade djupt förseglingen som innehåller hans ultimata krafter. Så småningom återvänder hans demonkrafter. Även om han bara har en bråkdel av sin makt tillbaka och det kommer att ta årtusenden för hans krafter att återvända helt, måste det få dig att undra hur stark demonkungen skulle vara om inte Meliodas ÄR demonkungen själv.

1
  • 1 Någon källa för att säkerhetskopiera detta?