Anonim

Darling in the FranXX Episode 4 Live Reaction ダ ー リ ン ・ イ ン ・ ザ ・ フ ラ ン キ ス

Jag hittade ett inlägg på den här webbplatsen som kan vara ungefär samma anime som jag letar efter. Det är inte besvarat och redan stängt.

Från den frågan https://anime.stackexchange.com/questions/19036/help-identify-this-mecha-anime:

Det handlade om en pojke som engagerar sig i något slags (militär? Regering?) Mech-program. Det finns redan några andra människor som pilotar mecha. Pojken bildar någon form av koppling till en mecha som är mindre än resten och också något feminin. Åtminstone verkade det ha höga klackar på fötterna.

Inte säker men jag tror att jag såg det i slutet av 1990-talet.

Nu, vad jag minns är att pojken också får en annan, stor gul robot. En gång, när hans fraktion är under attack och han hörs i en korridor, går han tillbaka och överraskande dyker upp i den gula roboten, den tänds och han börjar slåss.

Den lilla roboten är inte vanligt. Det är inte bara att stå där och vänta på att pojken ska köra den. Pojke och liten robot, de har någon form av andlig koppling. Pojken kan ringa honom och roboten på något sätt teleporterar till honom. Han kan också kombinera den lilla och stora gula roboten.

Och jag kommer också ihåg den scenen när pojken staplas i ett stort rymdskepp, som håller på att explodera och han kallar den lilla roboten men det är inte teleportering.

Jag tror att dessa föreställningar är desamma; vet någon det?

2
  • Jag skulle redigera detta inlägg för att klargöra några felstavningar, men det visade sig vara för svårt för mig: det finns alldeles för många meningar där jag inte har någon aning om vad du försöker säga.
  • @Lohoris Ett flerårigt problem för mig också när jag försöker redigera.

Jag tror att det här kan vara Ninja Senshi Tobikage(Ninja Robot) p?

Detta kan vara den feminina roboten eller den som har förmågan att ansluta sig till protoganistens sinne (Joe maya). När det gäller den gula roboten, kanske den Golden Lion

bara en liten figurversion för att visa storleksskillnaden och att de kan kombineras för att bilda en annan robotform. IT sändes först i slutet av 1980 (1986 för att vara exakt). Men många människor inklusive mig såg på det i slutet av 90-talet.

2
  • 1 Detta är det. Tack så mycket. Skicka också detta svar på ett annat inlägg som jag har länkat. Vem vet kanske den personen fortfarande väntar på det. Tack igen.
  • 1 Tyvärr är det andra inlägget stängt, men jag har lagt till det i kommentarerna: D.