Anonim

Sasuke's Funny Fights and Epic Battle with Naruto - Uchiha Sasuke's Problem AMV

Spoiler alert för dem som inte har avslutat manga eller anime

Efter Naruto och Sasuke-striden (i Naruto volym 72: Uzumaki Naruto kapitel 694-698) förlorade båda ena armen ovanför armbågen.

Efter ett tag fick Naruto en falsk arm (jag tror inte Sasuke gjorde det) som var insvept i bandage (den visades i resten av mangorna, The Last: Naruto the Movie, och Boruto: Naruto the Movie).

Det visades i filmerna och i mangan att hans arm kan röra sig och fungera som armen brukade innan han tappade den, så att han kan använda den för att äta, skriva, bära saker, hålla saker, vinka handskyltar, släppa jutsus, etc .. Men hur fungerar det? Jag vet att det skapades av Tsunade, och eftersom hon är en utmärkt medicinsk ninja kunde hon ha hittat ett sätt eller något, men nämndes det någonsin om hur det fungerade eller något? Jag menar, jag vet att Naruto-universum utvecklades över tid och så, så jag antar att de hittade ett sätt att skapa kroppsdel ​​som fungerar som de brukade.

5
  • Hashiramas cell? Alla tror att Danzo tappade en arm, men faktiskt fixar han den redan med Hashiramas cell.
  • @NamikazeSheena så att du berättade för mig att Tsunade använde sin farfars celler för att göra Narutos falska arm?!? Vad?!?
  • Vad är fel med det ? Jag minns att Tsunade har en mjuk plats för Naruto. Så hon vill hjälpa Naruto uppstigning som Hokage genom att ge honom en hand ~ om du inte håller med om det finns det alltid Kyuubis Regen + Uzumaki's Longevity + Best Medic (s) tillgängliga för honom.
  • @NamikazeSheena var först och främst "att ge honom en hand" ordlek avsedd eller inte för att det är ganska roligt, och för det andra, det är bara läskigt jag menar att hon använder sin egen farfars celler !!! Och var skulle hon få dem ifrån, Orochimaru, eller inte för att hon inte kan använda sina, eller hur?
  • Jag minns att de lät Orochimaru & Kabuto leva. Jag slår vad om att de gör något för sin frihet.

Från Narutopedia:

Naruto förlorar sin högra arm efter fjärde världskriget i Shinobi, även om den senare ersätts av en helt manövrerbar protetisk arm gjord av Hashirama Senjus celler, helt förpackad i bandage

Jag är inte säker på att det är vettigt att det är protes och består av Hashiramas celler, eftersom en protes är per definition konstgjord. Definitionen för protes på Merriam-Webster är

en konstgjord anordning som ersätter en saknad eller skadad kroppsdel

Kanske finns det både organiska och konstgjorda komponenter.

Oavsett, säger Narutopedia att armen är helt manövrerbar. Jag kan ha fel på denna punkt, men jag tror inte att Naruto har några problem med att röra armen. Så med armen som rör sig samma som en normal arm och med att den har organiska komponenter (Hashiramas celler), tror jag att det är rimligt att anta att den är ansluten till hans nervsystem och därmed låter den fungera som en normal arm.

2
  • 1 Antingen det (anslutet till hans nervsystem) eller så kan han kontrollera protesarmen genom att forma chakra.
  • Det skulle förmodligen kräva handskyltar. Även om det inte gjorde det skulle chakra för att kontrollera armen se mer klumpigt ut än att flytta det med nervsystemet.

Jag tycker att det är galet av helt hashiramaceller och därför är det tekniskt inte en protesarm. Om du vill veta varför det lyser fortsätt läsa. Jag tror att Narutos arm lyser på grund av chakraabsorberande trasor som finns på den (exempel på att den glöder är när han lägger armen i Hinatas kropp och avlägsnar den jutsu som Toneri tsutsuki satte på Hinata) Toneri tsutsuki är den andra personen till ha Tenseigan den första personen var Hamura tsutsuki men allt detta är en annan historia som du kan hitta här på Narutopedia!