Anonim

Who Will Be Ash Legendary Bird Pokemon In Galar || Pokemon svärd och sköld några läckor på hindi

I showen har Ash Ketchum inte fått någon legendarisk Pokémon och han tappar många strider och folk säger att han är en patetisk tränare. Varför fångar han inte legendariska Pokémon för att utöka sin arsenal?

5
  • han får nog av en irritation från Jessie, James och Meouth, om han fångade en legendarisk som en av dem Team Aqua / Magma / Galactic etc. tänk bara hur mycket mer han skulle gå men det finns Team Rocket som skulle komma efter honom med mer kompetenta medlemmar om han fångade andra som Bird Trio
  • Ash räddar vanligtvis legionärerna från någon som försöker fånga dem. Det skulle vara ganska hyckleriskt att själv fånga dem.
  • Tja, inte alla legendariska är allt det, och han skulle inte behöva fånga Dialga, Palkia, Arceus och andra gen 4 legendarier som är som gudar (talar om Arceus). Han kunde bli som Latias / os eller något liknande Virizion eller Entei. Det finns till och med Cresselia som skulle visa sig vara en bra Phsyc. Men showen kommer förmodligen aldrig att göra det eftersom det bara vill att Ash ska vara svag. Eller bara extremt ädla.
  • Tja, det är uppenbart, Ashs PokéDex identifierar Pokemons med enkla möten. Med tanke på detta behöver han inte "fånga" dem alla eftersom han redan "fångar" information om alla Pokemons (hans ursprungliga uppdrag från Oak). Vad sägs om spelen? I spelen kommer ingen information att ges om du inte fångar dem (Pokemons). Ovanstående förklaringar / kommentarer är också tillräckligt logiska.
  • Jag kommer ihåg att jag sa att tv-serien slutade säga "måste fånga dem alla" efter den första säsongen eftersom det finns pokemon som inte går att få, men jag kommer inte ihåg orsaken.

Det finns flera skäl till det:

  • Det är en TV-show, du skulle inte titta på en TV-show där hjälten är absolut den starkaste och ingen har en chans att besegra honom, eller hur? Tänk på vad som skulle hända om Ash skulle ha fångat Dialga, Palkia eller Arceus.
  • Det stör "balansen", det skildrades i anime att de flesta legendariska pokémon tjänar en roll som någon slags "gud" av en naturkraft, (Kyogre of the Rain, Palkia of space, etc). Om du fångar dem kan du störa balansen genom att "inte låta dem göra sina jobb".

Det är de två ursäkterna jag känner.

12
  • 19 Bara för ordens skull, askan är en patetisk tränare, hans nivå 4359348543 pikachu förlorade till nivå 5 snivy.
  • 9 Snälla, Pikachu kunde ha slagit honom med hjälp av splash bara med tanke på hans nivå!
  • 2 då kan han aldrig uppfylla sin dröm att fånga dem alla? @MadaraUchiha
  • 2 @ AsshO.Le: Det är lite annorlunda. Animes där MC är starkast tenderar att vara korta, för det finns bara så mycket du kan göra med en MC som inte har någonstans att avancera. Pokémon är igång i flera år.
  • 2 @ AsshO.Le: Låt oss fortsätta denna diskussion i chatt.

Moraliska besvär åt sidan,

Han har ännu inte fått ett varaktigt grepp om en masterboll, och förutom i Safari-zonen kommer du att märka att han aldrig varit bra på att fånga pokemon (hans pokemon-per-badge-förhållande är ganska lågt). Han köper också mycket sällan eller får något bättre än de mest grundläggande pokebollarna om du märker det. Och om du någonsin har spelat spelen, vet du hur viktigt de bättre bollarna är för bättre fångster.

Så kort sagt ... luddig utrustning.

Också andra anledningen ... om du märker, fångar han sällan, punkt (igen, med undantag för safarizonen). Han är mer som tränaren som fokuserar på att träna sitt lag snarare än tränaren som handlar för bättre spelare. (Kom också ihåg hans erfarenhet med Charizard ... han vet att alltför kraftfulla pokemontyper kan vara svåra för honom att hantera, och senare höll han bara vanan så långt jag kan säga. Jag menar, tänk hur ofta han var tvungen att få hudtransplantat.

Jag ska svara på den här frågan med lite mer respekt för showen och Ash som karaktär än vad de flesta ger den kredit för. Jag tror att det finns några anledningar till att Ash inte fångar den legendariska pokémon.

Ash får bara en pokemon när det är naturligt - det tvingas aldrig

Ashs pokemon är inte en "arsenal". Ashs uttalade mål är verkligen att bli den bästa pokemon-tränaren genom tiderna. Det finns en implikation att detta innebär att fånga "dem alla", men i samband med showen och Ashs karaktär anses detta vara ett långsiktigt mål. Det finns ingen panik över missade tillfällen när ett möte med en legendarisk pokemon inte leder till en fångst.

Att vara en "mästare för Pokemon-tränare" för Ash betyder först och främst att han behandlar sin fångade pokemon med respekt och upprätthåller en vänskap med dem. Han gör alltid vad han tycker är bäst för dem. Som sådan, varje gång han skaffar sig en pokemon, är det en naturlig sak; inte tvingad. Om det inte händer, så händer det inte.

Slutligen kontrasterar anime ofta Ashs personlighet mot dem som skulle väga och mäta en pokemons statistik. Ash är ingen vetenskapsman - jag tror att vi alla håller med om att han inte är så smart. Han baserar nästan alla sina beslut på instinkt - han bryr sig inte om statistik och min / maxing, vilket realistiskt skulle krävas för att bli en Pokemon Master. Showen gör detta medvetet - det anser att det är ett bättre sätt att lära sig än att sitta hemma och läsa statistik (det är förmodligen mest exemplifierat av Mays bror Max). Av den anledningen kommer Ash aldrig att skrämma bort den potentiella förlorade genom att inte fånga en legendarisk pokemon.

2
  • Vad menar du med "naturligt" och "aldrig tvingat"? Ash fångar Pokémon mot sin vilja, särskilt under de första säsongerna och i svartvitt.
  • Kanske är det du försöker komma till något som är "naturligt" för handlingen. En fångst av en legendarisk av Ash kan verkligen verka "tvingad" om den placerades i slutet av en båge där hela målet var att hindra den från att fångas från ett ondt lag och det verkar mer naturligt att låta den legendariska gå tillbaka till naturen.

Se vad som händer i filmerna när en legendarisk lämnar sitt inlägg. Masskaos och förstörelse skulle hända (även om jag antar att det är diskutabelt. Jag har räknat två legendtränare som jag kan komma ihåg, så det kan bara vara de ORIGINALA legenderna och deras unga är säkra att fånga).

Även om jag håller med om något: det skulle vara trevligt om Ash åtminstone kunde fånga dem och uppmana deras hjälp medan han i allmänhet lämnar dem ensamma.

1
  • Så vad är anledningen till att Ash inte fångar legendariska Pokémon? Är det det som skulle orsaka mass kaos och förstörelse?